مسوول اداره نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: 10 واحد تولید آرد استان، تمامی تولیدات خود را براساس استانداردهای موجود غنی شده با آهن می کنند.
دکتر ˈپیمان پاکزادˈ افزود: به دنبال شش ماه تلاش مداوم این حوزه، کلیه آردهای تولیدی در سطح استان کرمانشاه به صورت غنی شده تولید شده و توزیع می شود.
وی اظهار داشت: نتایج آزمایشات انجام شده در چهار ماه گذشته تایید می کند که تمامی واحدهای تولید آرد در سطح استان غنی سازی را براساس استانداردهای موجود به انجام رسانده اند و مردم کرمانشاه می توانند با اطمینان از تولید آرد غنی شده، نان مصرفی خود را تهیه کنند.
پاکزاد گفت: غنی سازی با افزودن ترکیبات آهن به آرد، به منظور جلوگیری از کم خونی صورت می گیرد.