28مرداد 1332 نفوذ و استیلای امریکا بر دولت ایران بود
بازی دراز 1404/حجت الاسلام و المسلمین صفدری گفت: اولین نکته ای که از 28 مرداد 1332 به ذهن ها خطور می کند، نفوذ و استیلای امریکای مستکبر بر نظام و دولت ایران آن روز است.
امام جمعه شهرستان سرپل ذهاب در مصاحبه با خبرنگار ما گفت: تسلطی که آمریکا بر تمام دستگاه های سیاسی،نظامی و فرهنگی کشور پس از کودتای 28 مرداد حاصل شد، تا 25 سال ادامه پیدا کرد و در تمام این دوران، مردم جایگاهی در اداره امور کشور خود نداشتند و شاه مملکت نیز برده ای مطیع و رام در دستان آمریکایی ها بود.
وی افزود: شبیه این اقدام آمریکا در ایران که منجر به سقوط دولت مصدق شد، بارها در زمان ها و مکان های مختلف دنیا نیز تکرار شده است و در مدت 60 سال آمریکای متکبر، عامل سرنگونی 40 دولت مستقل شده است.
وی خاطر نشان کرد: درس بزرگ اینگونه اتفاقات این است که هر کشوری به امریکا اعتماد کرد، ضربه خورد و در روابط با امریکا، اولین و مهمترین موضوعی که مطرح است، تنها منافع امریکاست.
صفدری گفت: مردم غیور ایران اسلامی این نکته را باتمام وجود درک کرده اند و مراقب رفتارهای دشمن هستند و هرگز اجازه نمی دهند ، استقلال سیاسی، نظامی و اقتصادی کشور با مداخله آمریکای ظالم به خطر بیفتد.