با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی/ هشتمین نمایشگاه بزرگ کتاب کرمانشاه افتتاح شد
آیین افتتاحیه هشتمین نمایشگاه بزرگ کرمانشاه در محل دائمی نمایشگاه های استان کرمانشاه عصر امروز با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و جمعی از مسئولین استان برگزار شد.
هشتمین نمایشگاه بزرگ کتاب کرمانشاه با برگزاری آیین افتتاحیه آن، عصر امروز با حضور محمد حسینی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، استاندار کرمانشاه، امام جمعه پاوه، نمایندگان مجلس و جمعی از جامعه فرهنگی و هنری در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی کرمانشاه واقع در پارک شاهد، برگزار شد.
کتابهای این نمایشگاه با حضور 400 ناشر استانی و کشوری در زمینه های مختلف ارائه شده است و در 203 غرفه و در 4 سالن مجزای بیستون، طاقبستان، دالاهو و آناهیتا عرضه کننده کتب مورد نیاز علاقه مندان هستند.
برگزاری نشست های تخصصی در حوزه ادبی و فرهنگی، نمایش تازه های نشر و کتاب های برگزیده، نمایش کتب با موضوع مهدویت، نمایش کتب با موضوع جنگ نرم و دفاع مقدس و فعالیت ها و سرگرمی های کودکان و نوجوانان از برنامه های جنبی درنظر گرفته شده برای این نمایشگاه است.
کتب این نمایشگاه با 40 درصد تخفیف ارائه شده است که 20 درصد آن توسط ناشرین و 20 درصد آن از طریق بن های خرید کتاب اعمال می شود.
گفتنی است؛ وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی روز پنج شنبه به منظور شرکت در مراسم افتتاحیه هشتمین نمایشگاه بزرگ کتاب استان کرمانشاه شرکت در چند برنامه فرهنگی و هنری به استان کرمانشاه سفر کرده است.
هشتمین نمایشگاه کتاب کرمانشاه از 9 تا 15 آذر ماه صبحها از ساعت 9 تا 12 و بعد از ظهرها 15.30 تا 20 فعالیت خواهد کرد.