مرزبان بساطی درادامه افزود: از این جهت این مسئله حائزاهمیت است که وحدت اسلامی باعث ازبین رفتن نقشه های شوم استکبار و جهانخواران خواهد شد.
بساطی خاطرنشان شد: محوروحدت عالم اسلام می تواند وجود مقدس پیامبر (ص) باشد لذا آنچه که برای ما مسلمانان حائزاهمیت است ، افزایش معرفت خود نسبت به اسلام و پیغمبرعظیم الشأن اسلام می باشد.
رئیس اداره فرهنگ وارشاد اسلامی شهرستان سرپل ذهاب درادامه گفت: علمای اسلام، روشنفکران مسلمان، نویسندگان، شعرا وهنرمندان دردنیای امروز وظیفه دارند تا آنجایی که توان آنها اجازه می دهد شخصیت نبی اکرم (ص) و ابعاد عظمت این وجود بزرگ را برای مسلمانان وغیر مسلمانان ترسیم کنند.
در ادامه روانشناسان گروه سیناز، مهناز حیدری و سیروس مصطفایی به بررسی مقوله هنر، عشق و تقوا پرداختند و اینکه چگونه از طریق عشق و هنر می توان به تقوا رسید و رابطه بین آنها را از دیدگاه روانشناسی تشریح و در ادامه به سوالات هنرمندان در این زمینه پاسخ دادند.
انتهای پیام / ق