محمدرضا صادقی با تأکید نظارت بربهداشت منطقه در راستای تأمین سلامت شهروندان و میهمانان نوروزی افزود : با توجه به اهمیت این امر، اقدام به تشکیل اکیپی متشکل از 10 نفرازکارشناسان بهداشت محیط نموده ایم که درتمام ساعات اداری و ایام تعطیلات وظیفه نظارت و کنترل اماکن حساس را برعهده خواهند داشت.
وی در ادامه تصریح کرد: به همین منظور تا کنون تعداد 235 مورد بازرسی ازمراکز
تهیه ، توزیع و عرضه مواد غذایی انجام گرفته و مقدار 35 کیلوگرم مواد غذایی فاسد و غیر بهداشتی جمع آوری و ضبط شده است.
انتهای پیام / ق