پایگاه خبری تحلیلی بازی دراز ۰۷:۱۸ - ۱۳۹۴/۱۲/۱۰
شهردارشهرستان سرپل زهاب خبرداد:

پاکسازی و امحای اقلام تبلیغات انتخاباتی درشهرستان /فضاسازی شهرستان برای پذیرایی ازمیهمانان نوروزی

بازی دراز1404: شهردارشهرستان سرپل زهاب گفت: با توجه به پایان انتخابات هفتم اسفند ماه با برنامه ریزیهای صورت گرفته عوامل اجرایی پاکسازی و امحای اقلام تبلیغاتی درشهرستان تعیین شده اند وفضاسازی شهرستان برای پذیرایی ازمیهمانان نوروزی انجام خواهدگرفت.

به گزارش بازی دراز، علیرضا قطره ای درگفتگو با خبرنگار ما گفت : طی جلسه ای که در محل شهرداری این شهرستان تشکیل شد تمامی تدابیر لازم جهت پاکسازی و امحای اقلام تبلیغاتی اندیشیده شده است.

 

وی درادامه افزود: تمامی پوسترهای انتخاباتی در یک اقدام جهادی از سطح شهرستان پاکسازی خواهند شد و چهره شهر بار دیگر عاری از هرگونه پوستر تبلیغاتی می شود.

قطره ای با اشاره به اینکه زمان زیادی به عید نوروز و آغاز سفرهای نوروزی باقی نمانده است، اذعان کرد: با توجه به آغاز سال نو در پی آماده سازی و فضا سازی شهرستان برای ایام نوروز نیز هستیم که بناست جلسه ای دیگر در محل فرمانداری شهرستان ترتیب داده شده و اقدامات لازم صورت گیرد.

 

وی از برنامه هایی درجهت زیباسازی شهرستان سخن گفت و اظهارداشت: با توجه به اینکه شهرستان سرپل زهاب هر ساله در ایام نوروز میزبان میهمانان بسیاری است در نظر داریم تا فضاسازی و زیبا سازی شهر به گونه ای چشمگیر صورت پذیرد.

 

شهرستان سرپل زهاب درغرب استان کرمانشاه دارای جمعیتی بالغ بر 90 هزارنفر می باشد.

 

انتهای پیام / ق