به گزارش بازی دراز، در ماه مبارک رمضان هنگام غروب خورشید و نزدیک به لحظات ملکوتی اذان مغرب، نوای ربنا در خیابان ها طنین انداز می شود و وقت افطار روزه داران فرامی رسد، روزه داران برای تهیه سفره افطاری به مراکز تهیه و توزیع افطاری مراجعه می کنند و با تقاضای شهروندان برای مصرف اقلام خوراکی ،بازار فروشندگان تب و تاب خاصی به خود می گیرد.
حال و هوای شهرستان سرپل ذهاب قبل از لحظات دل نشین افطار با عطر و بوی شله زرد،آش و حلیم عجین شده و مردم این شهر ساعاتی قبل از فرا رسیدن اذان مغرب به سمت مغازه ها و رستوران هایی که این افطاری ها را می فروشند حرکت می کنند.
در این راستا خبرنگار ما به سراغ فروشندگان افطاری و صف روزه داران در سطح شهرستان رفته ، و از تب و تاب بازار فروشندگان و کیفیت افطاری روزه داران دراین روزها جویا شد.
یکی از فروشندگان سرپل ذهابی از طرفداران پر و پا قرص آش عباسعلی در ماه رمضان در گفتگو با خبرنگار ما اظهار داشت: این روزها به دلیل اینکه درآمد حاصل از فروش آش ،شله و حلیم در ماه رمضان خوب است عده ای از افراد به صورت موقت تغییر کاربری داده و در مغازه خود اقدام به فروش این نوع غذاها می کنند.
وی افزود:این روزها خیابان های سرپل ذهاب با عرضه آش رشته، شله زرد و حلیم در مکان های مختلف مواجه است، طوری که مقابل هر اغذیه فروشی و بستنی فروشی یک دیگ از این مواد غذایی دیده می شود.
جمعی از روزه داران در ادامه گفتگو از قیمت های مختلف این اقلام خوراکی برای افطاری اشاره کردند و گفتند: همزمان با ماه مبارک رمضان ، موقع اذان مغرب، برای تهیه افطاری ، روزه داران به رستوران ها و قنادی ها می روند و هرکدام از این مراکزتهیه و توزیع افطاری ، مواد غذایی خود را با قیمت های مختلف به فروش می رسانند.
مردانی یکی ازشهروندان سرپل ذهابی اذعان داشت: نظارت و کنترل بر عرضه قیمت ها از مراکز و اماکن مرتبط با توزیع مواد غذایی در موقع افطاری باید در اولویت های کارمسئولین مرتبط شهرستان قرار بگیرد.
وی افزود: حضوراکیپ ها همزمان با شروع افطاری در رستورانها و قنادی ها و نظارت بر کار دوره گرد های که در کنار خیابان مبادرت به فروش آش یا حلیم می نمایند، به منظور پیشگیری از بروز و شیوع بیماری های مرتبط با غذا و آب از اهمیت خاصی برخوردار است.
به منظور حفظ حقوق شهروندان و رعایت وضعیت سلامت روزه داران، در موقع شروع افطار در روزهای ماه مبارک رمضان خبرنگار ما به سراغ رئیس اداره صنعت ،معدن،تجارت شهرستان رفته و اقدامات لازم در این زمینه جویا شد.
حیدر مرادی در گفتگو با خبرنگار ما اظهار داشت: به مناسبت ماه مبارک رمضان نظارت و بازرسی از واحدهای عرضه محصولات و مواد غذایی در شهرستان افزایش می یابد.
مرادی با اشاره به اینکه 4 کارشناس درقالب 2 تیم کار بازرسی به صورت مستمرازمراکز عرضه مواد غذایی، تهیه و توزیع شیرینی، آش و حلیم نظارت دارند ، تصریح کرد: کارشناسان با تشدید کنترل و بازرسی از سوپرمارکت ها، مواد پروتئینی و قنادی ها کار تامین امنیت غذایی شهروندان را برعهده دارند.
با اشاره به تمهیدات اتخاذ شده در برنامه تشدید و نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در ماه مبارک رمضان ، افزود : نظارت مستمر بر مراکز تهیه و توزیع اقلام خوراکی ماه مبارک رمضان انجام می شود و در صورت مشاهده هرگونه تخلف به شدت با آن برخورد خواهد شد.
گفتنی است این اکیپ ها در دوشیفت صبح و عصر به صورت فعال در حال بازدید بوده و شماره تلفن 42221300 و سامانه 124 آماده دریافت هرگونه شکایات و یا پیشنهادات همشهریان روزه دار می باشد.
شهرستان سرپل ذهاب در غرب استان کرمانشاه دارای 90 هزار تن جمعیت می باشد.
انتهای پیام/ب