پایگاه خبری تحلیلی بازی دراز ۰۸:۰۴ - ۱۳۹۵/۰۵/۲۶
فرماندار شهرستان سرپلذهاب:

آزادگان سرافراز بهترین افراد برای روایت حماسه شهداء هستند/ زنده نگه داشتن یادشهداء با روایتگری آزادگان

بازی دراز 1404 : فرماندار شهرستان سرپلذهاب گفت : آزادگان سرافراز بهترین افراد برای روایت حماسه شهداء هستند که با روایتهای زینبی خود می توانند یادوخاطره شهدارا گرامی دارند.

به گزارش بازی دراز، جهانبخش حیدری درگفتگو با خبرنگار ما اظهار داشت: رهبر کبیر انقلاب درباره اسرا و آزادگان تعبیرات زیبایی دارند. ایشان اسرا را سرود آزادی دانسته و می‌گویند: اسرا در چنگال دژخیمان خود سرود آزادی‌اند و احرار جهان آن را زمزمه می‌کنند.

 

وی اذعان کرد: این یادگاران دفاع مقدس و روزهای آتش و خون، با گام های مطمئن و دل های سرشار از عشق و ایمان به خدا و وطن، برای رسیدن به قلّه های فتح و ظفر ایستاده اند لذا ما نیز باید صبوری شان را ارج نهاده و پای غفلت بر آن نگذاریم.

حیدری درادامه افزود: آزادگان، گنجینه های ارزشمندی هستند که در درون آن، فرهنگ انسان ساز دوران اسارت نهفته است و برای ترویج فرهنگ ایثار ، ثبت وقایع اسارت، پلی جهت انتقال فرهنگ اسارت از درون اردوگاه ها به شهرهای میهن اسلامی مان، ایران خواهد بود.

 

وی همچنین تصریح کرد: آنان که در سالهای درد و فراق، دور از دیار به سر می بردند، کوله باری از خاطرات تلخ و شیرین به همراه دارند که هرکدام از آن ها، درس بزرگی از استقامت و آزادگی است.

 

حیدری خاطر نشان شد: 26 مردادماه روزی است که اسوه های مقاومت و پایمردی ثابت کردند که تاب ماندن و به زانو در آوردن طاغوت را دارند.

 

شهرستان سرپلذهاب درغرب استان کرمانشاه با جمعیتی بالغ بر 90 هزار نفر دارای 870 شهید ، 1400 جانباز و 113 آزاده سرافراز می باشد.

 

انتهای پیام / ق