به گزارش بازی دراز، حجت الاسلام محمد قربانی در گفتگو با خبرنگار ما اظهار داشت: در مرحله استانی سی و نهمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم در کرمانشاه، شهرستان سرپلذهاب نیز با ۲ نفر مقام اولی و یک نفر مقام سوم توانست به جایگاه دوم در استان دست یابد.
وی افزود: 210 متسابق در این مسابقات شرکت کردند که از این تعداد 12 نفر از برادران و خواهران شهرستان سرپلذهاب در رشته های دعاخوانی، حفظ 10جزء، رشته معارف و مفاهیم و ترتیل حائز رتبه برتر شدند.
رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان یادآور شد: در این دوره از مسابقات استانی در رشته دعاخوانی خانم زینب محنت فر مقام اول ، رشته حفظ 10جزء آقای عبدالستار خسروی مقام اول، رشته معارف و مفاهیم آقای سعید حیدری مقام دوم ، و خانم عذرا رضایی دررشته ترتیل جایگاه سوم استانی را به خود اختصاص داد.

قربانی این مسابقات را مسابقه ای معنوی برای پیشبرد اخلاق و معنویت برشمرد و گفت: کسب این رتبه های ارزشمند درسرپل ذهاب بسیار حائز اهمیت بوده و امیدواریم بتوانیم با استعانت به قرآن کریم روز به روز شاهد ارتقاء این فضای معنوی و عطرآگین قرآنی در شهرستان باشیم.
وی در پایان گفت: صبح امروز از چهرههای برتر قرآنی سی و نهمین دوره مسابقات قرآن کریم با حضور آیت الله مصطفی علما نماینده ولی فقیه در کرمانشاه و جمعی دیگر از مسئولین در محل مجتمع فرهنگی بعثت این استان تجلیل و تقدیر بعمل آمد.
شهرستان سرپلذهاب در غرب استان کرمانشاه دارای 90هزار نفرجمعیت و 48کیلومتر مرز مشترک با کشور عراق دارد.
انتهای پیام/ب