پایگاه خبری تحلیلی بازی دراز ۰۸:۱۰ - ۱۳۹۵/۰۷/۰۶
نماینده ولی فقیه در سپاه ناحیه سرپلذهاب :

شهداء راه ایستادن در برابر دشمنان را به جامعه القاء کردند / تکیه کردن به کمک دشمنان برای رفع مشکلات اقتصادی خطرناک است

بازی دراز1404: نماینده ولی فقیه در سپاه ناحیه سرپلذهاب باتاکیدبرایستادگی دربرابر دشمنان بعنوان پیام مهم شهداء گفت : تکیه کردن به کمک دشمنان برای رفع مشکلات اقتصادی خطرناک است .

به گزارش بازی دراز، حجت الاسلام حسین مهدوی در دومین یادواره شهدای شهرک نیروی انتظامی در سرپل ذهاب ضمن گرامیداشت یاد شهدای مدافع حرم و طیبه شهدای دوران دفاع مقدس اظهار داشت: شهدا حق بزرگی بر گردن ما دارند زیرا که شهدا برای آرمان های بزرگ و ارزشهای والای اسلام همه زندگی خود را فدا کردند و برای دفاع از وطنشان جان در طبق اخلاص نهادند و خود را درخطرمواجه با دشمن قرار دادند.

وی با تاکید براینکه رمزهای دفاع مقدس باید برای آن قفل های بازنشدنی انقلاب سندی معتبرباشد واین رموزبه کار گرفته شوند، گفت: رمز پیروزی شهدا در مقابل دشمن ایستادن بود هر چند دشمن ابرقدرت، تکیه ،اعتماد و توکل برخداوند متعال و در پیش گرفتن راه تقوای الهی بود.

نماینده ولی فقیه در سپاه ناحیه سرپلذهاب افزود: شهدا از ائمه اطهار و پیامبردرس ایثار و اخلاص گرفتند و مدل پیشرفت انقلاب بعنوان الگو به ما ارائه دادند.

مهدوی تاکید کرد: این رمزهای دفاع مقدس این الگوها و مدلهای که توسط شهدای والامقام به ما ارائه شده است باید دربرابرمدلها پوچ و تقلبی دشمنان که در این دنیا به ما ارائه می دهند از آن استفاده کنیم.

وی با بیان اینکه ما باید رموز دفاع مقدس را در ذهن و ذکر خود پنهان کنیم و در هنگام خطراز این رموز استفاده کنیم ، گفت: امروزه مدل سازش با استکبار و امریکای جنایتکار و مدل دیپلماسی وارفته و منفعل در برابر مدل دفاع مقدس جوابگو نخواهد بود.

مهدوی بیان اینکه مسئولین باید برای رفع مشکلات جامعه به باورهای شهدا برسند گفت: اگر بخواهیم مشکلات اقتصادی ،اجتماعی، اشتغال، ازدواج جامعه حل شود باید به رموزی که شهدا در مقابل شرق و غرب عالم ایستادند و پیروز شدند خود را برسانیم و به کار بگیریم وامروزه اگر بخواهیم کشور ما از بحران اقتصادی خارج شود راهش در پیش گرفتن تقوا است و تکیه بر دشمن یک الگویی غلط می باشد.

وی تصریح کرد: با برگزاری یادواره های شهدا پرده های که روی رموزپیروزی انقلاب اسلامی را گرفته پرده برداری کنیم تا با مطرح کردن مسائل ظلمانی دشمن این رموز به حاشیه کشانده نشود و بار دیگر بوی شهدا در منطقه به مشام برسد.

در ادامه فرمانده سپاه ناحیه سرپلذهاب ضمن گرامیداشت شهدای هشت سال دقاع مقدس و شهدای گلگون کفن این شهرستان مرزی اظهار داشت: شهدا مایه عزت و افتخار و سربلندی اسلام و نظام جمهوری اسلامی شدند و و جز خدا از هیچ بشری توقع نداشتند.

سرهنگ پاسدار مسعود قنبری افزود: شهدا و رزمندگان اسلام در 8 سال دفاع مقدس در اوج جوانی بزرگترین سرمایه خود که همان جان خویش بود گذشتند و با خدا معامله کردند.

وی به ترویج بصیرت و فرهنگ جهاد و شهادت در بین جوانان اسلام اشاره کرد و گفت: باید با بصیرت افزایی برای تبیین و معرفی کامل دوران دفاع مقدس در عرصه های مختلف جامعه برنامه ریزی های مختلفی کرده و نسل جدید را از چگونگی به وجود آمدن انقلاب اسلامی آگاه کنیم تا در شرایط ممکن حافظ اهداف اسلامی و انقلابی باشیم.

قنبری در پایان به نهادینه کردن فرهنگ عاشورایی امام حسین(ع)در ایران اسلامی تاکید کرد و گفت: حماسه هشت سال دفاع مقدس به زعم این کمترین، بزرگترین حادثه حماسی در تاریخ امت اسلام پس از عاشورای حسینی است.

مراسم دومین یادواره شهدای شهرک نیروی انتظامی شهرستان باحضور مسئولین ومردم شهیدپرور سرپلذهاب در این شهرک برگزار شد.

دراین مراسم تشییع نمادین پیکر مطهر شهید ، خاطره گویی رزمندگان دوران دفاع مقدس ، مداحی ذاکرین اهل بیت(ع)، پخش کلیپ وتقدیر از خانواده های معظم شاهد نیز برگزار گردید.

شهرک نیروی انتظامی سرپلذهاب تعداد 24 شهید گلگون کفن را تقدیم نظام وانقلاب اسلامی کرده است .

شهرستان سرپلذهاب در غرب استان کرمانشاه دارای 90هزار نفرجمعیت و 48کیلومتر مرز مشترک با کشورعراق دارد که 870 شهید والامقام در دوران دفاع مقدس تقدیم اسلام کرده است.

انتهای پیام/ب