پایگاه خبری تحلیلی بازی دراز ۰۷:۴۱ - ۱۳۹۵/۰۷/۰۸
رئیس اداره هواشناسی سرپلذهاب خبرداد :

تداوم توده گردوغبار تا اوایل هفته آینده در آسمان شهرستان/ کاهش شعاع دید افقی شهرستان به 4 هزار متر

بازی دراز1404: رئیس اداره هواشناسی سرپلذهاب گفت: گرد و غبار شعاع دید افقی در شهرستان را به 4 هزارمتر کاهش داد و تا اوایل هفته آینده تداوم خواهد یافت .

به گزارش بازی دراز، جواد کاکایی در گفتگو با خبرنگار ما اظهار داشت: در پدیده گرد و غبار حاکم بر منطقه که شب گذشته هوای شهرستان را در برگرفت، هم اکنون غلظت گرد و غبار شعاع دید افقی شهرستان را تا 4 هزار متر کاهش داد.

 

وی دمای فعلی هوای شهرستان را 25 درجه سلسیوس بالای صفر و رطوبت موجود در هوا را نیز 38 درصد اعلام کرد.

رئیس اداره هواشناسی شهرستان پیش بینی کرد:  براساس بررسي آخرين نقشه هاي هواشناسي، این موج ناپايدار تا روز يكشنبه هفته آينده، جو منطقه را فرا می گیرد که مهمترين پيامد آن در سطح شهرستان، كاهش دماي هوا و در بعضي ساعات (بويژه امروز و روز شنبه) تشديد وزش باد مي باشد.

 

ایشان در پایان یادآور شد : آسمان شهرستان سرپل ذهاب در شش ماهه گذشته سال جاری 70 روز درگیر پدیده گرد و غبار بوده است.

 

 سرپل ذهاب با بیش از 90هزار نفرجمعیت در غرب استان کرمانشاه با عراق 48 کیلومتر مرز مشترک دارد و در سال های اخیر بسیاری از روزها درگیر پدیده ریزگردها و گرد و غبار ناشی از آن بوده است.

انتهای پیام/ب