پایگاه خبری تحلیلی بازی دراز ۰۶:۰۰ - ۱۳۹۵/۰۸/۱۱
امام جمعه اهل سنت سرپلذهاب :

13 آبان روز بیرون راندن استکبار از کشور است / لزوم حضور گسترده مردم در روز ملی استکبار ستیزی

بازی دراز 1404 : امام جمعه اهل سنت سرپلذهاب با تاکید بر لزوم حضور گسترده مردم درراهپیمایی روز استکبار ستیزی گفت : 13 آبان روز ملی استکبارستیزی وبیرون راندن استکبار جهانی از کشور است .

به گزارش بازی دراز، ماموستا ملا رشید ثنایی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای والامقام 13 آبان سال57 در گفتگو با خبرنگار ما اظهار داشت: روز 13 آبان، یادآور حوادث مهمی است که در شکل گیری انقلاب اسلامی و بیرون راندن مظهر استکبار یعنی آمریکا از ایران، نقش اساسی داشتند.

 

وی افزود: دانشجویان و دانش آموزان انقلابی با حرکتی پرخروش پیرو خط حضرت امام خمینی (ره) در سال 57 انزجار و نفرت خود را در برابر رژیم طاغوت و نیز تسخیر لانه جاسوسی آمریکا نشان دادند و زمینه مجاهدت ها و رشادت های دوران هشت سال جنگ تحمیلی را فراهم ساختند.

 

امام جماعت اهل سنت شهرستان با تاکید بر حضور پرشور جوانان و نوجوانان در راهپیمایی های ملی و مذهبی روز 13 آبان اذعان داشت: این حضور حماسی نشان از روحیه بالای انقلابی و ولایت پذیری جوانان و نوجوانان نسل های جدید انقلاب است.

وی یادآور شد: دشمنان اسلام با نا امن کردن و جنگ افروزی سعی در ایجاد مانع در مسیر پیشبرد اهداف والای جامعه اسلامی دارند و با استکبار ستیزی افکار شوم خود را در برنامه های مختلف عملیاتی می کنند.

 

ثنایی در پایان اعلام داشت: ازمردم همیشه در صحنه و انقلابی سرپل ذهاب دعوت می شود با حضور گسترده و حماسی خود در تظاهرات ضد استکباری یوم الله 13 آبان بار دیگر خشم و نفرت خود علیه استکبار را برای جهانیان به نمایش بگذارند و با دستاوردهای انقلاب و آرمان های امام خمینی (ره) تجدید میثاق نمایند.

 

شهرستان سرپل ذهاب در غرب استان کرمانشاه دارای 90هزارنفر جمعیت و 48 کیلومتر مرز مشترک با کشور عراق دارد.

انتهای پیام/ب