پایگاه خبری تحلیلی بازی دراز ۰۷:۱۵ - ۱۳۹۵/۱۰/۱۲
مدیرآموزش وپرورش شهرستان سرپلذهاب :

سواد نقش مهمی در تکامل شخصیت جامعه دارد / لزوم مساعدت وهمکاری مردم ومسئولین درتحقق اهداف نهضت سوادآموزی شهرستان

بازی دراز 1404 : مدیر آموزش وپرورش شهرستان سرپلذهاب باتاکید برلزوم مساعدت وهمکاری مردم ومسئولین درتحقق اهداف نهضت سوادآموزی شهرستان گفت : سواد نقش مهمی در تکامل شخصیت جامعه دارد و وظیفه ریشه کنی بیسوادی ازجامعه برعهده نهضت سوادآموزی است.

به گزارش بازی دراز، روح اله عباسیان در گفتگو با خبرنگار ما اظهار داشت: ارزش سواد در تکامل شخصیت و جامعه امری مهم و حائز اهمیت به شمار می ورد ودر راستای فرمایش مقام معظم رهبری مبنی بر ریشه‌کن کردن بی‌سوادی باید این امر در اولولیت برنامه ریزی آموزش و پرورش قرار گیرد.
 

وی به عملکرد سال 95 اداره سواد آموزی شهرستان اشاره کرد و گفت : از اوایل سال جاری تاکنون 842 نفر تحت پوشش سوادآموزی قرار گرفته است که این میزان بیشتر از حجم ابلاغی توافقنامه با معاونت سواد آموزی استان می باشد.

 

مدیرآموزش و پرورش سرپلذهاب با بیان اینکه طرح سواد آموزی افراد بی سواد و کم سواد در سه مرحله سواد آموزی ، انتقال و تحکیم اجرا می شود افزود:در شهرستان سرپل ذهاب  در دوره سوادآموزی 468 نفر ، دوره تحکیم 130 نفر و 242 نفر نیز در دوره انتقال تحت پوشش این طرح قرار گرفته اند.

 

وی با اشاره به مدت زمان آموزش در سه دوره مذکور یادآور شد: سواد آموزان در دوره تحکیم در قالب 100 ساعت درطی 5 ماه، دوره انتقال 800 ساعت در طی 8 ماه و نیز دوره سوادآموزی در قالب 400 ساعت در طی 4 ماه تحت پوشش قرار گرفته اند.

 

عباسیان با بیان اینکه هم اکنون 120 آموزش دهنده دارای مدرک فوق دیپلم به بالاتر به سوادآموزان شهرستان آموزش می دهند افزود: درصورت گذراندن دوره های مذکورو قبولی در امتحانات و کسب نمره حد نصاب سوادآموز، به هر آموزش دهنده ای در دوره تحکیم 120 هزارتومان، در دوره انتقال 820 هزار تومان و در دوره سواد آموزی به آموزش دهنده 700 هزار و سوادآموز 139 هزار تومان اهدا می شود.

 

وی در پایان با بیان اینکه امروزه امر سوادآموزی نیاز بیشتری به مساعدت مردم و دستگاههای اجرائی شهرستان دارد تا بتواند بر اساس برنامه های پیش بینی شده بیسوادی را به حداقل ممکن برساند گفت : یکی از طرحهای خاص سواد آموزی واگذاری فعالیت سواد آموزی به تشکلهای غیر دولتی است که در این زمینه با دستگاههای مشارکت پذیر، سازمان بسیج سازندگی ، اداره دانش آموزی و کانون فرهنگی و هنری مساجد تفاهم نامه منعقد شده است.

 

شهرستان سرپل ذهاب در غرب استان کرمانشاه دارای 90هزار نفر جمعیت و 48کیلومتر مرز مشترک با کشور عراق دارد.

انتهای پیام/*