به گزارش بازی دراز، حجت الاسلام والمسلمین محمد قربانی در گفتگو با خبرنگار ما ضمن گرامیداشت ایام الله دهه فجراظهار داشت: باید نعمت ارزشمند انقلاب اسلامی را حفظ کنیم چون این امانت الهی امروز برای عبور از تحریم ها و توطئه های دشمنان نیاز به حمایت مردم دارد.
وی در ادامه افزود: باید با وحدت و همدلی و حرکت در مسیر رهبری از انقلاب و نظام دفاع کرد و با بصیرت و دشمن شناسی و تبعیت از ولایت فقیه برای سربلندی کشورمان تلاش نماییم.

قربانی همچنین با اشاره به ۳۸ سال فراز و نشيب عمر پربركت انقلاب اسلامی گفت: اين انقلاب ثمره پا فشاری ملت ايران و ريخته شدن خون پاك بهترين فرزندان اين كشورمی باشد كه همه بايد قدردان آن باشيم لذا دراین مسیر با تبعيت از ولايت وعمل كردن مسئولين به برنامه های راهبردی نظير اقتصاد مقاومتی می توان موفق بود.
وی با اشاره به اهميت گراميداشت ايام الله دهه مباركه فجر و سالروز پيروزی شكوهمند انقلاب اسلامی اذعان کرد: دهه فجر هر ساله فرصتی است تا با آرمانها و اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی تجديد بيعت كرده و همه دستاوردها و خدمات نظام تبيين شوند.
شهرستان سرپلذهاب با 90 هزارتن جمعیت درغرب استان کرمانشاه دارای 48 کیلومتر مرز مشترک با کشورعراق می باشد.
انتهای پیام / ق