به گزارش بازی دراز، شهرام مظفری زاده در گفتگو با خبرنگار ما از دستگیری دونفر شکارچی به همراه دوقبضه سلاح شکاری خبر داد و گفت: روز گذشته در منطقه شکارممنوع انزل شهرستان سرپلذهاب دو فرد متخلف اقدام به شکارغیرمجاز گونه های از پرندگان مهاجر کرده است که در پی این تخلف با اطلاع رسانی دوستداران طبیعت، ماموران یگان حفاظت محیط زیست به محل اعزام شدند.
وی افزود: با عملیات غافلگیرانه و با تلاش پرسنل یگان حفاظت محیط زیست شهرستان دو نفرشکارچی با سابقه دستگیر، دو قبضه اسلحه شکاری و چند قطعه کبوتر وحشی شکار شده کشف و ضبط شد.

رئیس حفاظت محیط زیست شهرستان یادآورشد: پس از تشکیل پرونده ، جهت پیگیری و برخورد قانونی این افراد متخلف تحویل مقامات قضایی گردیدند.
وی یادآور شد: بسیاری از شکارچیان بدون دلیل و تنها برای تفریح و سرگرمی اقدام به شکارپرندگان و گونههایی از جانوران میکنند که باید برای جلوگیری از افزایش این معضل در جامعه فرهنگ سازی شود.
شهرستان سرپلذهاب در غرب استان کرمانشاه دارای 90هزار نفر جمعیت و 48کیلومتر مرز مشترک با کشور عراق دارد.
انتهای پیام/*