پایگاه خبری تحلیلی بازی دراز ۰۷:۴۴ - ۱۳۹۵/۱۲/۰۵
فرماندار شهرستان سرپلذهاب:

احیای پوشش جنگلی نیازمند مشارکت مردمی است / اجرای طرح جنگلانه در اراضی ملی بازی دراز

بازی دراز 1404 : فرماندار شهرستان سرپلذهاب گفت : احیای پوشش جنگلی مراتع و منابع طبیعی نیازمند مشارکت وهمکاری مردم است ودراین راستا طرح مشارکتی وخودجوش جنگلانه در اراضی ملی بازی دراز اجرا گردید .

به گزارش بازی دراز، جهانبخش حیدری درحاشیه برگزاری طرح جنگلانه در اراضی ملی بازی دراز در گفتگو با خبرنگار ما اظهار داشت: جنگلانه یک طرح مشارکتی خودجوش و مردمی است که با توجه به خشکیدگی وسیع رویشگاه ‌های جنگلی و مرتعی به دلیل اقدامات مخرب انسانی، صنعتی، چرای دام، سرشاخه زنی، تغییر اقلیم، خشکسالی، آتش سوزی و غیره ایجاد شده است.

وی بیان داشت: در این راستا روز گذشته  6 هزار بذر بلوط در اراضی ملی بازی دراز با حضورفرماندار، جمعی از مسئولین سرپل ذهاب و اعضای انجمن های مردمی و دوستداران طبیعت کاشت شد.

 

فرماندار شهرستان افزود: بیابان‌زدایی و جلوگیری از فرسایش خاک از مهم‌ترین مزیت‌های اجرای طرح جنگلانه است.

 

شهرستان سرپل ذهاب در غرب استان کرمانشاه دارای 90هزار نفر جمعیت و 48کیلومتر مرز مشترک با کشور عراق دارد.

انتهای پیام/*