پایگاه خبری تحلیلی بازی دراز ۰۷:۰۵ - ۱۳۹۵/۱۲/۱۱
تبلیغات زود هنگام انتخابات شوراهای اسلامی در سرپلذهاب ؛

تشکیل گروههای تلگرامی کاندیداهای احتمالی در فضای مجازی / وقتی قانون انتخابات از سوی کاندیداهای قانونگذاری شهرداری نادیده گرفته می شود

بازی دراز 1404 : تبلیغات زودهنگام در شهرستان سرپلذهاب از سوی کاندیداهای احتمالی شورای اسلامی با تشکیل گروههای حامی در کانال تلگرام آغاز شده وباید دید که چرا قانون انتخابات از سوی کسانی که در صدد کسب جایگاهی در قانونگذاری شهرداری هستند نادیده گرفته می شود .

به گزارش بازی دراز، این روزها در تمامی صفحات مجازی به خصوص برنامه ی پر حاشیه ی تلگرام که دردست اقشار مختلفی از مردم کاربردارد شاهد تبلیغات طرفداران کاندیدهای احتمالی شورای اسلامی می باشیم در حالی که حتی ثبت نام هم آغاز نشده و تقریبا بیش از 20روز به پنجمین دوره انتخابات شورای اسلامی باقی مانده است.

 

تبلیغات زود هنگام انتخابات شورای اسلامی در فضای مجازی بساط سیاسی پهن کرده است و هر روز از رنگ و بوی خاص طرفداران بیشتری برخوردار است و همچنین وسعت و تنوع فعالیت‌ها در فضای مجازی باعث شده که قبل از موعد قانونی، تبلیغات انتخاباتی کلید خورده و رقابت در فضای رسانه‌ای و مجازی آغاز شود.

 

در این میان شهرستان سرپلذهاب هم از این قائده مستثنی نیست و اگر سری به گروه های تلگرامی این شهرستان بزنیم شاهد تبلیغات طرفداران نمایندگان شورای اسلامی از حوزه سرپل ذهاب خواهید بود که کانال های طرفداران اکثر کاندیدا احتمالی راه اندازی شده و در گروه ها نیز در حال تبلیغات برای کاندیداهای مورد نظر خودشان هستند .

 

با گسترش یافتن تبلیغات انتخاباتی زود هنگام در آستانه‌ی پنجمین انتخابات شورای اسلامی این سؤالات پیش می‌آید که آیا محدودیت قانونی برای این اقدام‌ها در قانون اساسی تعریف نشده است؟ آیا این چت روم ها به انتخابات و انتخاب شایسته ترین فرد کمک میکند؟ این چت روم ها در زمان انتخابات چه مشکلاتی را به وجود خواهد آورد؟ آیا تبلیغات زود هنگام نیز می‌تواند صلاحیت یک نامزد را با چالش مواجه سازد؟ و دهها سوال دیگر که افکار عمومی مردم را مورد هدف قرار داده است.

ثبت‌نام داوطلبان انتخابات دوازدهمین دوره ریاست جمهوری از تاریخ 22 فروردین 96 لغایت 26 فروردین 96 به مدت 5 روز برگزار خواهد شد. همچنین ثبت نام داوطلبان پنجمین دوره انتخابات شورای اسلامی شهر و روستا از تاریخ 30 اسفند 95 لغایت 6 فروردین 96 به مدت 7 روز برگزار خواهد شد.

 

شهرستان سرپلذهاب در غرب استان کرمانشاه دارای 90هزار نفر جعیت و 48 کیلومتر مرز مشترک با کشورعراق دارد.

 

انتهای پیام/*