پایگاه خبری تحلیلی بازی دراز ۰۵:۱۰ - ۱۳۹۶/۰۱/۲۰
فرماندار شهرستان سرپلذهاب :

منطقه قراویز ظرفیت مناسبی برای زیست گونه های مختلف حیات وحش است / لزوم حفاظت از محیط زیست و گونه های مختلف جانوری در شهرستان

بازی دراز 1404 : فرماندار شهرستان سرپلذهاب باتاکید بر لزوم حفاظت از محیط زیست و گونه های مختلف جانوری در شهرستان گفت : منطقه شکار ممنوع قراویز ظرفیت مناسبی برای زیست گونه های مختلف حیات وحش است .

به گزارش بازی دراز، اکبر سنجابی در گفتگو با خبرنگار ما اظهار داشت:  با توجه به اهمیت زیستگاهی و جمعیت های حیات وحش خاصه گونه آهوی ایرانی در این منطقه، روز گذشته به همراه مدیرکل میراث فرهنگی و گردشگری استان کرمانشاه و جمعی ازمسئولین شهرستان از این منطقه بازدیدی بعمل آمد و ظرفیت های گردشگری این منطقه مورد تبادل نظر قرار گرفت.

 

فرماندار شهرستان افزود: این منطقه شکار و تیراندازی ممنوع با توجه به قابلیتهای خوبی که به لحاظ اکولوژیکی دارد، دارای توان بالایی در نگهداری حیات وحش می باشد لذا تلاش شبانه روزی یگان حفاظت محیط زیست شهرستان در راستای حفاظت از حیات وحش بیش از پیش مهم و ضروری است.

وی گفت: با توجه به آمارهای ارایه شده و روند رو به رشد جمعیت آهوهای این زیستگاه به نظر می رسد هرچه زودتر بایستی این منطقه به لیست مناطق چهارگانه محیط زیست حفاظت شده ارتقا یابد تا با ضمانت قوانین موجود آن را از گزند هرگونه آسیب و تخریبات احتمالی حفظ کرد

منطقه شکار و تیراندازی ممنوع قراویز با 3 هزار و 800 هکتار مساحت بخشی از حوزه استحفاظی شهرستان سرپلذهاب است که نام آن از روستای قراویز که در جنوب منطقه قرار دارد گرفته شده است.

انتهای پیام/*