به گزارش بازی دراز، سرهنگ محمدرضا یاری در گفتگو با خبرنگار ما اظهار داشت: ازهمان آغازین لحظات اولیه وقوع زلزله، پلیس با حضور گسترده و چشمگیر خود در کنار سایر دستگاه های امدادی و خدمات رسان، به یاری حادثه دیدگان شتافت؛ تیمهای پلیس به محل حادثه اعزام شده و تامین امنیت منطقه و نیز امدادرسانی به زلزله زدگان را در دستور کار خود قرار دادند.
وی افزود: خوشبختانه با تلاش همه دستگاه های ذیربط به ویژه ناجا نظم خاصی در این مناطق برقرار شده و امیدواریم در روز های پیش رو مردم به جز مصیبت از دست دادن عزیزان خود نگرانی دیگری نداشته باشند.
فرمانده نیروی انتظامی سرپل ذهاب تاکید کرد: بی شک استقرار نیروهای پلیس در مناطق زلزله زده به منظور امدادرسانی به زلزله زدگان و محیا کردن شرایط اسکان و تامین امنیت آنان تا ثبات کافی در آن جا برقرار شود، ادامه دارد.
وی تصریح کرد: یگان ویژه انتظامی هم در امداد رسانی از آغازین لحظات حضور داشته و علاوه بر کمک به مصدومان و آسیب دیدگان، کمک ها و محموله های ارسالی مردمی و دولتی را تا رسیدن به دست مردمان در این مناطق اسکورت کرده و در توزیع اقلام نیز شرکت و نظارت داشته است.

این مقام انتظامی گفت: استقرار نیرو های پلیس راهنمایی و رانندگی و کنترل عبور و مرور باعث تسهیل و روان سازی ترافیک در محدوده برون و درون شهری محل های حادثه شده تا دستگاههای کمک رسان به خوبی بتوانند کار امدادرسانی به زلزله زدگان را انجام دهند.
وی تاکید کرد: سامانه تلفنی 110 در طول شبانه روز آماده پاسخ گویی به تماس های فوریتی شهروندان و گزارش ای مردمی است.
انتهای پیام/*
