به گزارش بازی دراز، رضا خواجه ای درگفتگو باخبرنگارما اظهارداشت : روند بازسازی در شهرستان سرپلذهاب با توجه به مشارکت حداکثری مردم بسیار مناسب می باشد و برنامه های بازسازی از زمانبندی اعلام شده جلوتر می باشد.

وی بابیان اینکه در شهرستان سرپلذهاب تاکنون 32298 عملیات آواربرداری و 31500 عملیات پی کنی انجام گرفته است افزود : 27000 عملیات آرماتور بندی ،12500 عملیات دیوارچینی ،19000عملیات اسکلت و 13500عملیات اجرای سقف ،6800عملیات گچ وخاک و 5700 واحد نصب درب وپنجره در شهرستان اجرا شده است.
ایشان بااشاره به واحدهای تعمیری اذعان داشت : در شهرستان زلزله زده سرپلذهاب 57000واحد آسیب دیده عملیات تعمیر خود را آغاز کرده و در بیش از 49000 واحد تعمیرات به پایان رسیده است.

رئیس ستاد هماهنگی بازسازی استان تصریح کرد : سرعت بازسازی در روستاهای شهرستان بسیار مناسب بوده و تا پایان شهریور کار بازسازی در بخشهای روستایی به پایان خواهدرسید.
وی ادامه داد : روند بازسازی درسطح شهر نیز مناسب بوده و بامشارکت 100درصدی مردم امیدواریم تا پایان سال کار بازسازی بخش عظیمی از شهر نیز به پایان برسد.