به گزارش بازی دراز، سرهنگ نجفعلی کرمی در گفتگو با خبرنگار ما ضمن گرامیداشت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و سی و نهمین تشکیل سازمان بسیج به فرمان امام خمینی(ره) اظهار داشت: بسیج مایه عزت و افتخار نظام جمهوری اسلامی است و لذا این بزرگی و عظمت باعث شده است که ما شاهد سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در سال 97 باشیم.
وی افزود: سپاه و بسیج ناحیه سرپل ذهاب همزمان با آغاز هفته بسیج با پشتیبانی فرماندهی سپاه حضرت نبی اکرم(ص) استان کرمانشاه برنامه های متنوعی تدارک دیده است که پیش بینی می شود همزمان با سراسرکشور در روز 5آذرماه سال جاری شاهد اجتماع بزرگ 12هزارنفری بسیجیان و مردم ولایتمدار این شهرستان باشیم.
فرمانده سپاه ناحیه سرپل ذهاب تصریح کرد: راهپیمایی بزرگ خانوادگی در روز جمعه 2 آذرماه سال جاری،برگزاری یادواره ها، ویزیت رایگان،برنامه های فرهنگی ،ورزشی ، نشست های بصیرتی از مهمترین برنامه های هفته بسیج خواهد بود که تلاش خواهد شد خدمات خوبی از سوی سپاه ناحیه به مردم زلزله زده ارائه شود.
وی در پایان گفت: اسکان موقت ، حضور گروه های جهادی درتکمیل اسکان دائم زلزله زدگان و مددجویان کمیته امداد و بهزیستی و خانواده های معزز شهدا از دیگر خدمات ارائه شده سپاه این ناحیه به مردم زلزله زده بوده است.
انتهای پیام/3033