پایگاه خبری تحلیلی بازی دراز ۰۹:۰۶ - ۱۳۹۸/۰۲/۲۶
امام جمعه سرپل ذهاب مطرح کرد:

بهره‌برداری از مساجد مناطق زلزله‌زده کرمانشاه تا سال آینده

بازی دراز1404:امام جمعه سرپل ذهاب گفت: امیدواریم تا یک سال آینده شاهد بهره برداری از همه مساجد زلزله زده باشیم.

به گزارش بازی دراز، آئین کلنگ زنی مسجد صاحب الزمان(عج) سرپلذهاب باحضور استاندار، امام جمعه و فرماندار و مسولین شهرستان سرپل ذهاب  در زمینی به مساحت ۷۰۰ متر مربع و بااعتباری بالغ بر ۱۲میلیارد ریال برگزار شد.

 

حجت‌الاسلام جواد فاطمی‌نسب ظهر امروز در آئین کلنگ زنی مسجد صاحب الزمان (عج) شهرستان سرپل ذهاب که با حضور استاندار و جمعی از مسئولان برگزار شد، اظهار داشت: بعد از گذشت چند ماه از زلزله استاندار کرمانشاه پیگیر ساخت مساجد و اماکن مذهبی این شهرستان بودند و در این زمینه نیز توانستند اعتبارات خوبی را جذب کنند.

 

وی با قدردانی از تلاش‌های استاندار کرمانشاه در زمینه بحران‌های پیش آمده در سرپل ذهاب افزود: حضور استاندار در این مناطق و سرکشی از مردم موجب قوت قلب برای این مردم بود.

 

امام جمعه سرپل ذهاب بیان داشت: مردم ما ولایت مدارند و تقوا جز شاخصه‌های اصلی آنها است و امروز بازسازی مساجد در این مناطق برای مردم یک دغدغه است.

 

وی تصریح کرد: بودجه‌های عمرانی مساجد تقلیل پیدا کرده است و از استاندار می‌خواهیم تا اعتبار مورد نظر را به مساجد تخصیص دهد و همچون گذشته در امر بازسازی مساجد ما را یاری دهد.

 

حجت الاسلام فاطمی نسب گفت: ان شالله بتوانیم همه مساجد آسیب دیده و یا تخریبی را در این مناطق بازسازی کنیم و امیدواریم تا یک سال آینده شاهد بهره برداری از همه مساجد زلزله زده باشیم.

 

وی همچنین با تاکید بر لزوم توجه به مستأجران در مناطق زلزله زده گفت: در حال حاضر انتظار می‌رود تا این افراد هر چه سریع‌تر تعیین تکلیف شوند.