پایگاه خبری تحلیلی بازی دراز ۱۱:۴۰ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۲
رئیس سازمان صمت استان تهران:

طرح نظارت بر بازار ماه رمضان آغاز شد

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت (صمت) استان تهران از آغاز طرح ویژه ضیافت برای نظارت بر بازار ماه رمضان خبر داد و گفت که پرونده بازرسی و نظارت بر بازار شب عید با بیش از ۲۸ میلیارد تومان پرونده بسته شد.

یدالله صادقی با اشاره به اینکه طرح  نظارتی ویژه پایان سال و نوروز ۱۴۰۰ از ۱۵ بهمن ۱۳۹۹ آغاز شد و ۱۵  فروردین  ۱۴۰۰ پایان یافت، اظهار کرد: دراین طرح علاوه بر اقلام و کالاهای پرمصرف ویژه شب عید مثل کیف و کفش  شیرینی  و خشکبار، لباس  و پوشاک و خدمات عمومی (قالیشویی و خشکشویی و غیره) بر کالاهای  اساسی خانوار مانند فرآوردهای لبنی، اقلام پروتئینی، میوه و مواد شوینده  نیز بازرسی مستمر انجام گرفت.

به گفته وی از تعداد ۶۸ هزار بازرسی انجام شده در مدت یاد شده،  ۱۲ هزار و ۱۷۵ پرونده و گزارش بازرسی به ارزش ۲۸ میلیارد و ۲۵۹ میلیون تومان تنظیم و جهت سیر مراحل  قانونی به تعزیرات حکومتی ارسال شده است.

بیشترین بازرسی در حوزه اقلام پروتئینی

این مقام مسئول بیشترین بازرسی‌های انجام شده را درمورد اقلام پروتئینی گوشت قرمز، مرغ  و تخم مرغ  با ۱۹ هزار و  ۵۸۰ مورد عنوان کرد و گفت که بیش از  ۴۰۰۰ پرونده تخلف  به ارزش پنج میلیارد و ۱۷۶ میلیون تومان در این بخش تشکیل شده است.

صادقی همچنین با اشاره به حضور بازرسین سازمان  در واحد ها و مراکز اقامتی و تفریحی و فرهنگی، تصریح کرد: بر اساس گزارش‌ها ۲۵۳۷ بازرسی از این مراکز صورت گرفته که ۴۱۸ پرونده تخلف کشف و به مراجع  ذیصلاح  ارسال شده است.

آغاز طرح یک ماهه نظارت بر بازار ماه رمضان

رئیس سازمان صمت استان تهران در ادامه از آغاز طرح ضیافت ماه مبارک رمضان (طرح بازسی و نظارت  ویژه ماه مبارک) به مدت یک ماه خبر داد و گفت: نظارت بر بازار ماه مبارک رمضان هر ساله به صورت مشترک  توسط بازرسان این سازمان و اتاق اصناف و با همکاری دستگاه‌های مربوطه مثل شبکه بهداشت، پلیس امنیت اقتصادی  و سازمان تعزیرات حکومتی درسطح  استان اجرا می‌شود. اولویت  این طرح  علاوه بر کالاهای پر مصرف  مثل خرما، آش و حلیم، اقلام پروتئینی و لبنیات، نظارت بر کالاهای تنظیم بازاری مانند برنج، شکر،  روغن نباتی و گوشت منجمد است.

وی در پایان از شهروندان خواست در صورت مشاهده  هر گونه تخلف  صنفی  از قبیل گرانفروشی، عدم درج قیمت، تقلب و احتکار مراتب را  به سامانه ۱۲۴ طرح موضوع  کرده تا بازرسان این سازمان با همکاری  سایر دستگاه‌های مرتبط مانند بازرسان اصناف و اتحادیه‌ها، پلیس امنیت اقتصادی  و سازمان تعزیرات حکومتی  با متخلفان برابر قانون برخورد کنند.