پایگاه خبری تحلیلی بازی دراز ۰۸:۲۷ - ۱۴۰۱/۰۹/۱۹
نماینده مردم سرپلذهاب در مجلس شورای اسلامی:

پایه های قدرت نظام و انقلاب اسلامی ایران مردم هستند/ معترضین در کشور دو دسته هستند/ از اعتراض به عملکرد مسئولین اجرایی کشور تا اغتشاشگری و تخریب بیت المال

بازی دراز 1404:نماینده مردم سرپلذهاب در مجلس شورای اسلامی پایه های قدرت نظام و انقلاب اسلامی ایران را مردم خواند و گفت: در اتفاقات اخیر در کشور معترضین در کشور دو دسته هستند برخی به عملکرد مسئولین اجرایی کشور معترض هستند و برخی اقدام به اغتشاشگری و تخریب بیت المال می کنند .

شهریار حیدری در گفتگو با خبرنگار ما پایه های قدرت نظام و انقلاب اسلامی ایران را مردم خواند و گفت:مردم بودند که انقلاب کردند و آنرا حفظ کردند و هشت سال دفاع مقدس را مدیریت کردند.

وی افزود: سالیان سال است که دشمن با توطئه های مختلف به دنبال خدشه دار کردن این انقلاب است و با بصیرت و هوشیاری مردم نقشه آنان برآب شده است.

وی در خصوص حوادث و اوضاع اخیر در کشور گفت: بخشی از مردم معترض هستند و این اعتراض به اصل نظام نیست بلکه به عملکرد دولتها و مسئولین اجرایی کشور اعتراض دارند و اما بخشی دیگر اغتشاشگر هستند و قصد تخریب نظام و فاصله افکنی بین دولت و مردم هستند.

حیدری اشاره کرد: امروز با نگاه واقع بینانه می بینیم که  بسیاری از کشورهای جهان حتی کشورهای دارای اقتصاد قدرتمند هم امروز مشکلات اقتصادی دارند.

نماینده مردم سرپلذهاب در مجلس شورای اسلامی گفت: کشور ما نیز متاثر از اپیدمی کرونا و جنگ و رکود اقتصادی جهانی دارای مشکلات اقتصادی است و کسی منکر وجود این مشکلات نیست، ایران اسلامی بعد از ۴۳ سال تحریم به اعتراف همه موافقین و مخالفین امروز قدرتمند تر از زمان دیگری است.  

 وی با اشاره به اینکه اقتدار و قدرت نظام جمهوری اسلامی از مردم است،گفت:با تلاش نهادهای امنیتی و همراهی مردم امروز شهرستانهای حوزه انتخابیه دارای امنیت و آرامش است که شایسته تقدیر است، مردم شهرستانهای جنگ زده بیشتر قدر امنیت را می دانند چون جنگ و آوارگی را دیده و با تمام وجود لمس کرده اند.

حیدری تصریح کرد: مردم شایسته بهترین خدمات هستند و ما در تلاش هستیم که کارهای عمومی و زیربنایی شهرستان های حوزه انتخابیه را انجام دهیم، در حوزه آسفالت راه ها تا به امروز، اقداماتی که در راه‌های مواصلاتی شهرستانهای غرب استان انجام گرفته به اندازه تمام فعالیتهای ۳۰ سال گذشته است .

وی بیان کرد: بحث منطقه آزاد قصرشیرین در آخرین مراحل خود است و یک اصلاحیه دارد که تا  آینده توسط مجلس خبرگان تایید و ابلاغ می شود.

وی اعلام کرد: حوزه گاز رسانی دو شهرستان قصرشیرین و گیلان‌غرب بصورت کامل انجام گرفته و در سرپل ذهاب نیز ۸۰ درصد انجام شده و تا ابتدای سال آینده تمام خواهد شد .

ایشان اظهار داشت: سامانه گرمسیری از سوی دولت اقدام ارزشمندی است که تامین شده و در ادامه ،کار آبرسانی به اراضی کشاورزی که جامانده اند آغاز می شود ،همچنین اصلاح شبکه های آبرسانی در نقاط مختلف شهرستان تامین اعتبار شده و در حال انجام می باشد.