پایگاه خبری تحلیلی بازی دراز ۰۷:۴۲ - ۱۴۰۱/۰۹/۲۹
فرماندار سرپلذهاب:

بازسازی ساختمان اداره پُست شهرستان با ۴ میلیارد تومان هزینه ۹۷ درصد پیشرفت فیزیکی دارد

بازی دراز 1404:فرماندار سرپلذهاب گفت: ساختمان بازسازی شده اداره پُست شهرستان سرپلذهاب با ۴ میلیارد تومان صرف هزینه، ‌۹۷ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و در بهمن ماه آینده افتتاح خواهد شد.

صدراله بابلی در گفتگو با خبرنگار ما یادآور شد: همزمان با زلزله سال ۹۶، متاسفانه بسیاری از ساختمان های اداری شهرستان سرپلذهاب تخریب شدند، و برخی با نظر کارشناسان تعمیر و مقاوم سازی شدند

وی افزود: ساختمان اداره پُست شهرستان نیز در زلزله هفت و سه دهم ریشتری سال ۹۶، تخریب کامل شد ، و پس ازآوار برداری کار بازسازی آغاز و با پیشرفت فیزیکی ۹۷ درصد همراه است.  

ایشان تصریح کرد: تاکنون برای ساخت این ساختمان اداری نزدیک به ۴ میلیارد تومان هزینه شده و برای تجهیز و امکانات، قریب به ۶ میلیارد تومان دیگر هزینه خواهد شد .

وی با اعلام اینکه ساختمان اداره پست شهرستان در زمینی به مساحت یک هزار و ۶۰۰ مترمربع ساخته ، گفت: در بهمن ماه آینده مورد بهره برداری قرار خواهد گرفت.