صدراله بابلی فرماندار سرپل ذهاب در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی بازی دراز اظهار داشت: دهیاران روستاها به صورت شفاف و روشن مطالبه خود را از مدیران مطالبه کنند، پل ارتباطی بین مردم و دولت دهیاران می باشد.

وی افزود: یک دهیار باید مشکلات مردم روستا را پیگیری و مطالبه کند،همچنین کلیه مدیران اجرایی یک وظیفه ی دارند که شرعا و قانون باید ادا کنیم.
ایشان بیان کرد: مدیران باید جهادی ، میدانی ، با مردم ، برای مردم و بی منت در حل مشکلات مردم ورود پیدا کنند.
وی با بیان اینکه سامانه گرمسیری شهرستان سرپل ذهاب را به قطب کشاورزی تبدیل کرده است،گفت: شهرستان سرپل ذهاب از نظر کشاورزی رتبه ی دوم را در استان کرمانشاه به نعمت همین سامانه گرمسیری اختصاص داده است.
فرماندار سرپل ذهاب گفت: در سرپل ذهاب ۷ هزار تن در طول سال زراعی، انگور برداشت و اشتغال بیش از یک هزار نفر را فراهم کرده است.
بابلی افزود: امسال بیش از ۱۰۰ هزار تن گندم آبی و دیم در شهرستان برداشت شده است.
وی یادآور شد: ۱۵ روستا با اعتباری بالغ بر ۱۷ میلیارد تومان در سرپل ذهاب هم اکنون در بخش مرکزی و بخش قلعه شاهین و دشت ذهاب در حال آسفالت میباشد.
بابلی اشاره کرد: در بحث جاده و راهسازی امسال بیشترین اعتبار به این بخش اختصاص داده شده است، لذا از جهاد کشاورزی انتظار میرود در بحث الگوی گیری و صنایع تبدیلی مطالعه بیشتری داشته باشند.
وی ادامه داد: در آتش سوزی های اخیر در سطح شهرستان مردم سرپل ذهاب محور بودند که جای تقدیر و تشکر دارد.
همچنین در بحث کمبود آب، قرارداد آبرسانی به ۱۰۰ روستا در سرپل ذهاب منعقد شده است که در چند روز آتی شروع به کار می کنند، همچنین در بحث گازرسانی در شهرستان هم اکنون ۷ پیمانکار با ۱۴ اکیپ کاری مشغول فعالیت می باشند.
وی تاکید کرد: دهیاران روستاها نهایت همکاری و تعامل را با فرماندهان پاسگاه های انتظامی و فرماندهان حوزه های مقاومت بسیج داشته باشند.