صدراله بابلی در حاشیه این مراسم در گفتگو با خبرنگار ما گفت : راه پیشرفت کشور در گرو روحیه بسیجی است و تحقق شهر دانایی با این روحیه امکان پذیر است.
فرماندار شهرستان سرپل ذهاب در نشست سفیران دانایی که با حضور جمعی از مربیان طرح تربیتی مدارس برگزار شد گفت : بسیج شجره طیبه و ماندگاری است که حاصل اندیشه الهی امام راحل بود و لذا روحیه بسیجی را باید تبدیل یک فرهنگ کنیم و برای تحول در حوزه های مختلف شهرستان باید از این روحیه الهی بهره ببریم.
وی افزود : روحیه بسیجی سراسر جهان را فرا گرفته و امروز لازم است در هر حوزه ای اعم از کشاورزی، صنعت، مدیریت شعری و حتی در حوزه کتاب و مطالعه ، از این گفتمان بهره ببریم. ص
دراله بابلی فرماندار شهرستان سرپل ذهاب گفت : با روحیه بسیجی می توانیم شهر دانایی را تحقق ببخشیم .
وی افزود : ما باید حماسه های پر افتخاری که مردم سرپل ذهاب خلق کردند در قالب کتاب مکتوب کنیم و آن را در جامعه نشر دهیم.
بابلی افزود: کار در حوزه فرهنگ ظرافت و حساسیت خاصی دارد و ما می توانیم با قلم شهرستان و ظرفیت های آن را معرفی کنیم، خصوصا این قابلیت در حوزه هشت سال دفاع مقدس زیاد است و ما باید بتوانیم خاطرات رزمندگان شهرستان را گردآوری کنیم.
وی به مشکلات شهرستان در حوزه فرهنگ و کتابخوانی اشاره کرد و گفت : امروز مهمترین مشکل ما در حوزه فرهنگ نبود مجتمع های فرهنگی هنری و کتابخانه ای است، این در حالی است که ما هم برای مجتمع فجر و هم کتابخانه ها اعتبار گذاشته ایم اما این اعتبارات کافی نیست.
بابلی افزود : عزیزان به عنوان سفیران دانایی باید پیشبرنده گفتمان رهبری در گام دوم انقلاب باشند و موضوعاتی همچون سبک زندگی و حجاب و جهاد تبیین را محور برنامه ریزی خود قرار دهند.
وی افزود : بیان مشکلات چاره کار نیست ، بلکه در کنار بیان مشکلات لازم است راه حل ممکن هم ارائه شود و لازم است محدودیت ها نیز مدنظر قرار گیرد.