پایگاه خبری تحلیلی بازی دراز ۱۴:۱۷ - ۱۴۰۲/۰۹/۲۸
فرماندار سرپلذهاب خبر داد:

رفع اختلال در جایگاه های سوخت در شهرستان

بازی دراز ۱۴۰۴ : فرماندار سرپلذهاب از رفع اختلال در جایگاه های سوخت سوخت در شهرستان خبر داد و گفت: سوخت با نرخ دولتی و آزاد در جایگاه ها عرضه می شود و هیچگونه کمبود سوخت و مشکلی وجود ندارد.

صدراله بابلی در گفتگو با خبرنگار ما خبر داد: طی تلاش های شبانه روزی نیروهای متخصص شرکت پخش فراورده های نفتی ناحیه قصرشیرین و منطقه کرمانشاه، تا ظهر امروز کلیه جایگاه های سوخت شهرسرپلذهاب تحت مدار سامانه سوخت قرار گرفته، و همشهریان قادر به سوختگیری با کارت سوخت می باشند.    

وی افزود: سوخت با نرخ دولتی و آزاد عرضه می شود و هیچگونه کمبود سوخت و مشکلی وجود ندارد.  

وی اشاره کرد: سوخت بنزین و گازوئیل به اندازه کافی در شهرستان موجود می باشد ومردم شهرستان هیچگونه دغدغه ای در مورد تامین سوخت مورد نیاز خود نداشته باشند.   

وی یادآور شد: سرپل‌ذهاب جزء اولین شهرستان هایی بود که پس از ایجاد این اختلال به سرعت وارد عمل شده و عرضه سوخت را بصورت آفلاین و دستی آغاز کرد.  

 شهرستان سرپل‌ذهاب در غرب کرمانشاه بیش از ۹۰ هزار نفر جمعیت و ۴۸ کیلومتر مرز با عراق، هشت دهستان و ۲۲۶ روستا دارد که تعدادی از روستاها در حریم مرز واقع هستند.