دادستان دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان سرپل ذهاب خبرداد :
برخورد قاطعانه دستگاه قضایی با مرتکبین به قدرت نمایی با اسلحه در شهرستان / اعدام ، تبعید یا حبس طولانی مدت در انتظار مجرمین
بازی دراز ۱۴۰۴ : دادستان دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان سرپل ذهاب گفت : دستگاه قضایی و دادستانی سرپلذهاب امنیت و آسایش مردم و جامعه را خط قرمز خود دانسته و با کسانی که بخواهند با قدرت نمایی بوسیله سلاح گرم و سرد این امنیت و آسایش را خدشه دار نمایند بصورت قاطعانه برخورد خواهد کرد .
وی افزود : فرد یا افرادی که با استفاده از سلاح گرم در سطح شهر اقدام به تیراندازی کرده و یا بدون انجام تیراندازی مبادرت به خودنمایی و قدرت نمایی نمودند مجازاتی همچون تبعید ، حبس طولانی مدت و حتی اعدام در انتظار آنها خواهد بود . دادستان دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان به هنجارشکنان و مجرمین هشدار داد که اعمال مجرمانه آنها از چشمان تیزبین نیروهای انتظامی و امنیتی پنهان نخواهد ماند و بلافاصله شناسایی و دستگیری خواهند شد و قطعا مورد مجازات های قانونی و سنگین قرار می گیرند .