پایگاه خبری تحلیلی بازی دراز ۰۸:۴۲ - ۱۴۰۳/۰۳/۳۱
در سرپل‌ذهاب صورت گرفت :

برگزاری جلسه شورای اداری شهرستان

بازی دراز 1404:جلسه شورای اداری شهرستان سرپل‌ذهاب باحضور امام‌جمعه ، فرماندار و مدیران دستگاه‌های دولتی شهرستان برگزار شد .

جلسه شورای اداری شهرستان سرپل‌ذهاب باحضور امام‌جمعه ، فرماندار و مدیران دستگاه‌های دولتی و بانک‌های شهرستان در سالن جلسات فرمانداری سرپل‌ذهاب برگزار شد .

فرماندار سرپل‌ذهاب در این جلسه ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهداء ،خصوصاً شهدای خدمت و تبریک دهه امامت و ولایت اظهارداشت : ما در آستانه چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری هستیم که یکی از موضوعات مهم جلسه شورای اداری امروز به جهادتبیین و جهاد امیدآفرینی بود و همه دستگاه‌ها و مدیران شهرستان به تبیین دستاوردها و واقعیت‌های نظام جمهوری اسلامی موظف شدند.

وی افزود : دشمن امروز در تلاش است که افتخارات و دستاوردهای نظام و انقلاب را وارونه جلوه داده و با ترویج شایعات و شبهات مختلف در جامعه  یأس و ناامیدی را گسترش دهد کما اینکه ملت بزرگ ایران بصیر و فهیم و دشمن شناس بوده و وفادار به آرمان‌های نظام و انقلاب و قدرشناس دستاوردها و خدمات نظام می‌باشند .

نماینده عالی دولت در شهرستان تصریح کرد: حضور باشکوه و گسترده مردم در انتخابات تضمین کننده و تأمین کننده اقتدار ملی و بین المللی کشور است و لذا جهاد تبیین بسترساز یک انتخابات پرشور خواهد بود و نقشه‌های شوم دشمن برای القای ناامیدی در جامعه و عدم حضور در پای صندوق‌های اخذ رأی را خنثی سازد .

بابلی در ادامه گفت : جهادتبیین مصداق دعوت مردم به انتخابات است و لذا مدیران باید در راستای جهادتبیین ، خدمات نظام در ۴۵ سال گذشته و خدمات سه ساله دولت سیزدهم را برای مردم بازگو و بازنشر کنند .

ایشان در ادامه با تأکید بر نقش رفع مشکلات مردم در برگزاری انتخابات باشکوه افزود : در جلسه شورای اداری مشکلات مردم بررسی شد و مقرر شد که مدیران ادارات و دستگاه‌های دولتی در جهت رفع مشکلات و  مطالبات مردم تلاش نمایند .

بابلی تأکید کرد : حضور در نشست‌های بصیرتی با موضوع جهاد تبیین برای برگزاری انتخابات باشکوه وظیفه تک تک مسئولین شهرستان است که در راستای فرامین رهبر انقلاب مبنی بر مشارکت حداکثری در انتخابات نسبت به برگزاری این نشست های بصیرتی اقدام نمایند .  

ایشان با اشاره به آمادگی کامل شهرستان برای برگزاری انتخابات افزود: در جلساتی که با هیئت اجرایی انتخابات شهرستان داشتیم و با هماهنگی که بین هیئت اجرایی و هیئت نظارت بر انتخابات وجود دارد آمادگی کامل برای برگزاری انتخابات در شهرستان وجود دارد و یکصد شعبه اخذ رأی در شهرستان یک انتخابات سالم و ایمن برگزار خواهند کرد .

وی اذعان کرد : یکی از مسائل مهم در شهرستان تکریم ارباب رجوع در ادارات و بانک‌های شهرستان است که مقرر شد مدیران ادارات و بانک‌های شهرستان در این خصوص اهتمام لازم را داشته باشند .

فرماندار شهرستان تصریح کرد : تسهیل پرداخت تسهیلات اشتغالزایی و پیگیری افزایش تعداد سهیمه تسهیلات ازسوی استان از دیگر موضوعات مهم شهرستان بود که اداره کار موظف شد این موضوعات را با همکاری بانک‌های عامل شهرستان پیگیری نماید .

بابلی خاطرنشان کرد : موضوع جوانی جمعیت و خانواده نیازمند تلاش و اهتمام تمامی ادارت خصوصاً دستگاه‌های عضو قرارگاه جوانی جمعیت شهرستان است و باید در این رابطه بستر سازی لازم و کارهای فرهنگی انجام شود .

وی افزود : در سال گذشته اعتباراتی از سوی کمیته برنامه‌ریزی به ادارات مختلف اختصاص یافت و مدیران شهرستان باید از طریق ادارات کل استانی پیگیر اعتبارات تخصیص یافته خود باشند ضمن اینکه باید در خصوص پیشرفت پروژه های عمرانی و ارائه برنامه های جدید به کمیته برنامه‌ریزی شهرستان اقدام کنند .

ایشان با اشاره به مشکلات و تنش آب آشامیدنی در روستاهای مختلف شهرستان گفت : با برگزاری جلسات مختلف و تلاش و پیگیری‌های لازم نماینده مردم در جلسه و دستور ویژه استاندار مبلغ ۱۸ میلیارد ریال آبفای استان برای رفع این مشکلات در شورای برنامه‌ریزی استان مصوب شد که مشکلات آبی حدود ۴۰ روستای شهرستان برطرف خواهد شد .

نماینده عالی دولت در شهرستان گفت : عفاف و حجاب و پوشش بانوان در ادارات و بانک‌ها موضوع مهمی است که همه باید در راستای اجرای برنامه‌های مطرح شده توسط دستگاه‌های متولی در موضوع عفاف و حجاب تلاش کنند و کنش‌گران اجتماعی نیز در این زمینه فعال گردند .

بابلی در ادامه گفت : برگزاری مراسمات مذهبی در ایام پیش رو ، فراهم کردن زیرساخت‌های شهرستان برای اربعین ، پیگیری جهاد کشاورزی و اداره غله شهرستان برای پرداخت پول گندم به کشاورزان از طریق بانک کشاورزی ، تسهیل در تحویل دادن مخصوص چغندرقند به کارخانجات قند توسط جهاد کشاورزی شهرستان از دیگر موضوعات مهم پیگیری شده در جلسه شورای اداری امروز بود .

ایشان با اشاره به آتش سوزی‌های صورت گرفته در شهرستان افزود : آتش‌سوزی علاوه بر مخاطرات زیست محیطی برای خود زمین نیز مضراتی دارد که برخی از کشاورزان برای آماده کردن زمین برای کشت دوم خود به آتش زدن کاه و کلش باقیمانده مزارع کشاورزی گندم اقدام می‌کنند که لازم است جهاد کشاورزی برابر قانون بااین افراد برخورد نماید .

وی در پایان افزود : ستاد مدیریت بحران شهرستان ، بخشداران ، دهیاران ، گروه مردمی یاوران زاگرس ، نیروهای نظامی و انتظامی و بسیج و مردم بومی منطقه در اطفای حریق ایجاد شده در مراتع و منابع طبیعی شهرستان در نقاط مختلف نقش مهمی داشتند که لازم است از همه این عزیزان تقدیر و تشکر کنم .