همزمان با ششمین روز از گرامیداشت هفته دولت آئین بهره برداری از دوطرح آبیاری تحت فشار اراضی کشاورزی باحضور فرماندار و جمعی از مسئولین سرپلذهاب دراین شهرستان برگزار گردید .

فرماندار سرپلذهاب در این مراسم اظهارداشت : هفته دولت فرصت مغتنمی برای بیان خدمات نظام است و مسئولین وظیفه دارند در راستای جهاد تبیین عملکرد دستگاههای خودرا به اطلاع مردم برسانند .
دکتر صدراله بابلی افزود : در ششمین روز از هفته دولت دوطرح آبرسانی تحت فشار در اراضی کشاورزی در شهرستان سرپلذهاب افتتاح شد که می تواند نقش مهمی در صرفه جویی از آب داشته باشد .
وی تصریح کرد : طرح اول در روستای دشتک سفلی در سطح ۷۴ هکتار زمین کشاورزی و بااعتباری بالغ بر ۶۰میلیارد ریال است که امروز افتتاح شد .
نماینده عالی دولت در شهرستان گفت : در طرح دوم نیز سیستم آبیاری تحت فشار در سطح ۶هکتار زمین کشاورزی در روستای هنیدر ابراهیم خانی بود که با اعتباری بالغ بر ۵میلیارد ریال به بهره برداری رسید .