پایگاه خبری تحلیلی بازی دراز ۱۱:۴۸ - ۱۴۰۳/۰۶/۲۸

تمهیدات لازم برای بازگشایی مدارس سرپل ذهاب اندیشیده شده است

بازی دراز ۱۴۰۴ : فرماندار سرپل ذهاب گفت : تمهیدات لازم از حیث نیروی انسانی ، تجهیزات و امکانات برای بازگشایی مدارس این شهرستان در سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۴ اندیشیده شده است.

صدراله بابلی در حاشیه این جلسه در گفتگو با خبرنگار بازی دراز اظهار داشت : مهرماه آغاز یک فصل جدید از فراهم کردن مقدمات فضای تعلیم و تربیت برای نسل آینده ساز ایران اسلامی است.

وی افزود: در همین راستا باید تمامی دستگاه‌ها از هم اکنون مقدمات لازم برای بازگشایی مدارس فراهم کنند.

نماینده عالی دولت در شهرستان عنوان کرد : بازگشایی مدارس یک فرایند بزرگ فرهنگی، فکری و اجتماعی در جامعه است که همه مجموعه‌ها باید در آن مشارکت حداکثری داشته باشند.

بابلی افزود: در سرپل ذهاب ۳۶هزار نفر دانش آموز شهید در دوران دفاع مقدس به درجه شهادت نائل آمدند،لذا باید نسبت به باورها، اعتقادات دانش آموزان کار کنیم و با فرهنگ شهدا آشنا شوند.

وی با اشاره به اهمیت بازگشایی مدارس در مهر ماه بیان کرد: ارتقاء کیفیت آموزش و پرورش، موضوع فوق العاده حساسی بوده و ضرورت همکاری سایر ادارات در به ثمر نشستن این اهداف ، امر مهمی است که باید مد نظر مسئولین محترم ادارات شهرستان قرار گیرد.

فرماندار سرپل ذهاب اضافه کرد : آموزش و پرورش تا قبل از مهرماه برنامه‌ریزی‌های لازم در زمینه زمینه فراهم کردن کتاب‌های درسی مورد نیاز دانش آموزان و تامین کادر آموزشی برای کلاس‌های درسی را انجام دهد.

وی گفت: همکاری پلیس راهور و پلیس راه و تاکسی رانی شهرستان با شرکت های حمل و نقل درون شهری (پیمانکار سرویس ایاب و ذهاب دانش آموزی)و لزوم توجه مدیران مدارس به جلسات والدین در مدارس موارد مورد تاکید است که باید در دستور کار قرار گیرد

فرماندار سرپل ذهاب با تاکید بر فعال بودن نماز خانه های مدارس و کلاس های قرآنی افزود: کیفیت آموزش و پرورش بخصوص در مقاطع ابتدایی بسیار مهم هست و آموزش و پرورش باید به این موضوع هم توجه جدی داشته باشد چرا که مقاطع ابتدایی هم مهم و هم در آغاز راه هستند.