پایگاه خبری تحلیلی بازی دراز ۰۸:۱۸ - ۱۴۰۳/۰۸/۲۶

آیین تقدیر از پرستاران بیمارستان شهدای سرپلذهاب برگزار شد

بازی دراز ۱۴۰۴ : مراسم تقدیر از پرستاران بیمارستان شهدای شهرستان سرپلذهاب به مناسبت گرامیداشت روز پرستار با حضور امام جمعه ، مدیر شبکه بهداشت و درمان ، مسئولان و جمعی از پرستاران شهرستان برگزار شد.

امام جمعه سرپلذهاب حجت الاسلام سیدمحمدعلی ساداتی در این مراسم ضمن تقدیر از فعالیتهای شبانه روزی کادر بهداشت و درمان گفت: جامعه پرستاران در زمان بحران کرونا و دیگر وقایع سخت در کنار مردم بودند و با فداکاری و ازخودگذشتگی پای کار آمدند.

وی یادآور شد: در زمان جنگ تحمیلی نیز، بسیاری از مادران و همسران شهدا و ایثارگران در پشت جبهه جنگ به مجروهان کمک میکردند، پرستاری می کردندالگویی شایسته از زن مسلمان و انقلابی را به تصویر کشیدند.

امام جمعه شهرستان گفت: پرستاران هشت سال دفاع مقدس، تمام زندگی و جوانی خود را وقف خدمت‌رسانی کرده اند، و امروزه با درس گرفتن از آنان، جامعه از نسل جوان تربیت شده که با همان روحیه جهادی و فداکارانه به مردم خدمت می کنند.

ایشان بیان داشت: امام خمینی(ره) درباره جایگاه و ارزش پرستار می‌فرماید: «متوجه باشید که این شغل را به جهات مادی آلوده نکنید که هم کار کرده باشید و هم اجر نبرده باشید».

وی در پایان تاکید کرد: امیدواریم پرستاران نیز با الگوگیری از حضرت زینب (س)، همواره در مسیر خدمتگزاری به انسان‌ها با عزت و افتخار گام بردارند .همانگونه که تاکنون ، با عشق و اهتمام، در راستای خدمت به بیماران و حفظ سلامتی بیماران کوشیدند.

شهرستان سرپلذهاب در غرب کرمانشاه بیش از ۹۰ هزار نفر جمعیت و ۴۸ کیلومتر مرز با عراق، هشت دهستان و ۲۲۶ روستا دارد که تعدادی از روستاها در حریم مرز واقع شده است.