پایگاه خبری تحلیلی بازی دراز ۱۵:۰۵ - ۱۴۰۴/۰۹/۲۳

جانبازان ۷۰ درصد در سرپل‌ذهاب تجلیل شدند

بازی دراز 1404:دکتر فتح اله حسینی نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی بهمراه امام جمعه ، فرماندار ، فرمانده سپاه و جمعی از مسئولان با تعدادی از جانبازان ۷۰ درصد سرپلذهابی دیدار بعمل آوردند.

دکتر فتح‌الله حسینی در این دیدار ضمن تقدیر از جانبازان گفت: ایثار و فداکاری جانبازان به ما یادآوری می‌کند که برای حفظ ارزش‌های انقلاب اسلامی و دفاع از میهن، چه جانانه‌ای صورت گرفته است. این عزیزان سرمایه‌های اجتماعی ما هستند و وظیفه داریم به پاس قدردانی از آنان، از هیچ تلاشی دریغ نکنیم و شرایط مناسبی برای زندگی آنان فراهم آوریم.

حسینی در ادامه سخنان خود گفت: «جانبازان یادآور روزهایی هستند که ملت ایران با ایمان و غیرت در برابر دشمن ایستاد. هر لحظه از زندگی این عزیزان، سندی زنده از مقاومت و ایثار است. ما باید نه تنها در کلام، بلکه در عمل نیز نشان دهیم که قدردان آنان هستیم. حمایت از جانبازان، حمایت از ارزش‌های انقلاب و آینده کشور است.»  

او افزود: «جانبازان ۷۰ درصد با تحمل سختی‌های جسمی، همچنان با روحیه‌ای بزرگ و امیدآفرین در جامعه حضور دارند. این روحیه برای همه ما درس استقامت و ایمان است و باید نسل جوان را با این فرهنگ آشنا کنیم.»  

حجت‌الاسلام ساداتی، امام جمعه سرپل ذهاب، نیز با تأکید بر مقام والای جانبازان، بیان کرد: جانبازان ۷۰ درصد نشان‌دهنده اخلاص و فداکاری در مسیر حق و حقیقت هستند و ما به عنوان یک جامعه باید همواره قدردان زحمات و روحیه مقاومت آنان باشیم. تجلیل از این بزرگواران، یادآور اهمیت پاسداری از آرمان‌های انقلاب و فرهنگ ایثار است.

میر حسن رحیمی، فرماندار سرپل ذهاب، در ادامه این مراسم اظهار داشت: ما باید به خوبی از جانبازان حمایت کنیم و تمام تلاش خود را برای فراهم کردن امکانات و خدمات مناسب جهت زندگی آنان به کار بگیریم. تجلیل از این عزیزان، وظیفه‌ای همگانی است و باید همواره در اولویت مسئولین قرار گیرد.

در پایان این دیدار با اهداء لوح یادبود از صبر و استقامت جانبازان ۷۰ درصد ( مهدی اکبری ، عبدالمحمد فتحی ، غلامعلی پرچی زاده ، علیرضا رشیدی ، علی بگ رستمی) تجلیل بعمل آمد.