پایگاه خبری تحلیلی بازی دراز ۱۰:۴۰ - ۱۴۰۴/۱۰/۱۴
گزارش تصویری؛

سرریز سد تنگ حمام؛ کشاورزان قصر شیرین از نعمت نزولات آسمانی بهره‌مند شدند

بازی دراز 1404:فرماندار قصر شیرین اعلام کرد: با نزولات جوی اخیر و ذخیره ۶۹ میلیون متر مکعبی سد تنگ حمام، این سد با دبی حدود ۱۳۰۰ لیتر در ثانیه سرریز شده و ۳۱۰۵ هکتار از اراضی کشاورزی منطقه تحت آبیاری قرار گرفتند.

فرماندار قصر شیرین، با اشاره به رحمت الهی نزولات آسمانی در یکی دو ماه گذشته گفت: خوشبختانه سد تنگ حمام که ظرفیت ذخیره‌سازی ۶۹ میلیون متر مکعب آب دارد، اکنون با دبی حدود ۱۳۰۰ لیتر در ثانیه سرریز شده است.  

وی افزود: در مسیر این سد، ۳۱۰۵ هکتار از اراضی کشاورزی تحت آبیاری قرار گرفته و کشاورزان منطقه از این موهبت الهی بهره‌مند شده‌اند. فرماندار قصر شیرین این اتفاق را نویدبخش رونق کشاورزی و افزایش تولیدات محلی دانست و تأکید کرد که مدیریت منابع آبی و استفاده بهینه از این نعمت الهی در دستور کار قرار دارد.