پایگاه خبری تحلیلی بازی دراز ۱۴:۲۹ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۰
امام جمعه شهرستان سرپل ذهاب:

جوانان پیشتاز دفاع از کشورند و دشمن از ایمان نسل امروز آسیب می‌بیند

حجت‌الاسلام سید محمدعلی ساداتی، امام‌جمعه سرپل‌ذهاب، در خطبه‌های این هفته با تأکید بر نقش محوری جوانان در انقلاب اسلامی و دفاع از کشور، تصویرسازی‌های دشمن درباره نسل امروز را «کاملاً غلط» دانست و گفت پیشرفت‌های جمهوری اسلامی در پنج دهه گذشته با همراهی مردم و هدایت ولایت فقیه حاصل شده است. او همچنین اقدام اتحادیه اروپا علیه سپاه پاسداران را «وارونه‌نمایی حقیقت» توصیف کرد.

 

حجت‌الاسلام سید محمدعلی ساداتی امام‌جمعه سرپل‌ذهاب، در خطبه‌های نماز جمعه با اشاره به توصیه‌های دینی درباره تقوا، مراقبت از دل و زبان و پرهیز از حرام، تأکید کرد که بهره‌مندی از برکات حضرت ولی‌عصر(عج) در گرو تبعیت و پرهیزکاری است.

او با اشاره به ولادت حضرت علی‌اکبر(ع) و نامگذاری این روز به عنوان روز جوان، گفت:  جوان‌محوری یکی از ماهیت‌های اصلی انقلاب اسلامی است. دشمن تلاش می‌کند تصویری غلط از جوان امروز ارائه دهد؛ جوانی وابسته، بی‌قید، بی‌اعتقاد و ضعیف. اما واقعیت کاملاً برعکس است.

ساداتی افزود:  در میدان شهادت، در دفاع از کشور، در جنگ ۱۲ روزه اخیر، در اعتکاف‌ها، هیئات مذهبی، عرصه علم و فناوری، المپیادها و اردوهای جهادی، جوانان پیشرو و میدان‌دارند. بسیاری از شهدای اخیر جوانانی بودند که تازه ازدواج کرده یا حتی مجرد بودند.

به گفته او، همین حضور مؤمنانه جوانان است که بیشترین آسیب روحی و فکری را به دشمن وارد می‌کند

امام‌جمعه سرپل‌ذهاب با اشاره به ۱۲ بهمن و آغاز دهه فجر گفت: انقلاب اسلامی از روز نخست با مخالفت شرق و غرب روبه‌رو بود، اما با وجود جنگ، تروریسم و تحریم، مسیر خود را ادامه داده و پیشرفت‌های چشمگیری داشته است.

او تأکید کرد: این پیشرفت‌ها را ما نمی‌گوییم؛ سازمان‌های بین‌المللی در حوزه بهداشت، امنیت، اقتصاد و توان نظامی آن را تأیید می‌کنند. مقایسه آمار قبل و بعد از انقلاب نشان می‌دهد که حرکت کشور قابل قیاس با گذشته نیست.

ساداتی نقش مردم را تعیین‌کننده دانست و گفت:  مردم با همراهی ولایت فقیه، مانند قطب‌نما مسیر جامعه را مشخص کرده‌اند. در دهه فجر باید در مساجد و مدارس برکات انقلاب برای نسل جدید تبیین شود.

او با اشاره به ۱۵ بهمن، نیمه شعبان و روز جهانی مستضعفان و روز سربازان گمنام امام زمان(عج)، از تلاش‌های وزارت اطلاعات قدردانی کرد و گفت:  هزاران سرباز گمنام بدون چشم‌داشت، برای امنیت کشور مجاهدت می‌کنند. سینه‌های آنان مزین به مدال سرباز گمنام حضرت صاحب‌الزمان است.

ساداتی با اشاره به وقایع اخیر و جنگ ۱۲ روزه افزود:  تعدادی از این عزیزان به شهادت رسیدند و مردم نیز با هزاران تماس، در شناسایی عناصر نفوذی و عوامل موساد همکاری کردند.

او شعار هفته سربازان گمنام را چنین بیان کرد:  

«وزارت اطلاعات؛ آرامش برای امید»

در بخش پایانی خطبه‌ها، امام‌جمعه سرپل‌ذهاب اقدام اتحادیه اروپا در قرار دادن نام سپاه پاسداران در فهرست گروه‌های تروریستی را اقدامی خبیثانه و دنباله‌روی از سیاست‌های آمریکا دانست و گفت:دنیا امروز حقایق را وارونه می‌بیند. جنایات رژیم صهیونیستی و مرگ کودکان در زمستان زیر محاصره دیده نمی‌شود، اما سپاه که در برابر داعش ایستاد و منطقه و حتی اروپا را از ناامنی نجات داد، هدف قرار می‌گیرد.

او افزود: این اقدام نه‌تنها سپاه را منزوی نمی‌کند، بلکه جایگاه آن را در دل ملت‌های آزادی‌خواه جهان روشن‌تر می‌سازد