پایگاه خبری تحلیلی بازی دراز ۱۱:۵۸ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۸

صنعا: اقدامات تروریستی در کشورهای اسلامی محکوم است

بازی دراز 1404:وزارت خارجه یمن جنایات تروریستی در کشورهای اسلامی از جمله پاکستان را در خدمت آمریکا و اسرائیل دانست.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، در ادامه واکنش‌های رسمی یمن به انفجار تروریستی و خونین در مسجد شیعیان در اسلام‌آباد پاکستان در نماز جمعه دیروز، وزارت خارجه یمن با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد: چنین اقدامات جنایتکارانه‌ای، با هدف بی‌ثبات کردن امنیت، ثبات و صلح اجتماعی پاکستان صورت می‌گیرد و تنها در خدمت دشمن آمریکایی و اسرائیلی و حامیان صهیونیستی آنهاست.

وزارت خارجه یمن افزود: این اقدامات جنایتکارانه و جنایات مشابه در زمان حساسی رخ می‌دهد، زیرا امت اسلامی شاهد ماهیت واقعی صهیونیسم، با بازوهای آمریکایی و اسرائیلی آن، و جنایاتی است که آنها به‌ویژه در فلسطین مرتکب می‌شوند، و مشخص می‌شود چه‌کسی از این جنایات سود می‌برد.

این وزارتخانه در ادامه تسلیت صمیمانه خود را به دولت و مردم پاکستان و به‌ویژه خانواده‌های قربانیان ابراز و برای مجروحان آرزوی شفای عاجل و بر همبستگی کامل یمن با پاکستان تأکید کرد.

دفتر سیاسی جنبش انصارالله هم شب گذشته در واکنش به این انفجار تروریستی در پاکستان اعلام کرد: ردپای آمریکا در این تجاوز جنایتکارانه به‌شکل واضح دیده می‌شود که امت اسلام را از طریق ابزارهای تکفیری خود قرار داده است.

روز گذشته، در پی وقوع انفجاری در جریان اقامه نماز جمعه در مسجد حضرت «خدیجه‌کبری(س)» واقع در منطقه «ترلای» اسلام‌آباد، دست‌کم 31 نفر شهید و بیش از یکصد تن دیگر زخمی شدند.

این دومین انفجار مرگبار در پایتخت پاکستان طی سه ماه گذشته محسوب می‌شود؛ پیش از این نیز در ماه نوامبر، حمله‌ای مشابه منجر به کشته شدن 12 نفر شده بود.

خبرگزاری رویترز گزارش داد که گروه تروریستی ـ تکفیری داعش مسئولیت حمله به مسجد و حسینیه شیعیان در اسلام‌آباد، پایتخت پاکستان را به‌عهده گرفته است.