پایگاه خبری تحلیلی بازی دراز ۱۵:۱۲ - ۱۴۰۵/۰۲/۰۸

دیدار دریادار سیاری با خانواده شهید عزیز نصیرزاده

بازی دراز 1404:رئیس ستاد و معاون هماهنگ کننده ارتش با حضور در منزل شهید امیر سرلشکر خلبان نصیرزاده، وزیر فقید دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، با خانواده این شهید والامقام دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، امیر دریادار حبیب الله سیاری رئیس ستاد و معاون هماهنگ کننده ارتش با حضور در منزل شهید امیر سرلشکر خلبان عزیز نصیرزاده وزیر فقید دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با خانواده این شهید گرانقدر دیدار و گفت‌و‌گو کرد.دریادار سیاری در این دیدار بیان خاطراتی از رشادت‌ها و توانمندی‌های این شهید والامقام در دوران خدمت، گفت: زمانی که بنده فرمانده نیرویی دریایی بودم، ایشان معاون هماهنگ کننده نیروی هوایی بودند و با ایشان به صورت مستقیم در ارتباط بودم و در جلسات متعددی برای ساماندهی بعضی از امور که در آن زمان مطرح بود شرکت می‌کردیم و همچنین در مرکز مطالعات، جلسات مفصلی داشتیم و چون خیلی آزاد صحبت می‌کردیم برای حل مسائل، ارتباط نزدیکی بین ما شکل گرفت.وی با اشاره به حضور شهید سرلشکر نصیرزاده در ستاد ارتش اظهار کرد: در آن زمان از نظرات سازنده ایشان در معاونت طرح و برنامه و اقداماتی که انجام می‌دادند، بهره‌مند شدیم. همچنین نگاهی که به آینده داشتند برای ارتش بسیار ارزشمند بود.امیر دریادار سیاری با اشاره به انتصاب این شهید والامقام به‌عنوان فرمانده در نیروی هوایی ارتش و جانشین ستاد کل نیروهای مسلح خاطر نشان کرد: بعد از اینکه ایشان به‌عنوان فرمانده نیروی هوایی ارتش نیز منصوب شدند، همکاری‌های بسیار خوب و نزدیکی در زمینه‌های مختلف ازجمله بحث‌های اعتباری و برنامه‌های آینده داشتیم.وی ادامه داد: حتی زمانی که ایشان در ستاد کل نیروهای مسلح بودند، هفته‌ای چند بار جلسه برگزار می‌کردیم و با گذشت زمان رابطه‌ ما نزدیک‌تر می‌شد و بیشتر با خصوصیات شخصیتی امیر بزرگوار آشنا می‌شدیم.

رئیس ستاد و معاون هماهنگ کننده ارتش با اشاره به خصوصیات اخلاقی و مدیریتی شهید سرلشکر نصیرزاده بیان کرد: ایشان دارای دانشی بالا، تجارب بسیار ارزشمند و حسن اخلاق بودند که برای ما بسیار آموزنده بود و از این توانمندی و دانش ایشان استفاده می‌کردیم.امیردریادار سیاری افزود: امیر نصیرزاده بعداز اینکه به وزارت دفاع و پشتیبانی منتقل شدند به علت اینکه همه مراحل را طی کرده بودند بیشتر مشکلات ارتش را درک و پیگیری می‌کردند و امروز بعد از شهادت ایشان نیروهای مسلح و مخصوصا ارتش و خودم احساس یک کمبود شدید کردیم زیرا یک رفیق، یک یار و همراه ولایی و دانشمند را از دست داده‌ایم و ان شاءالله ماهم بتوانیم راه پر عظمت و پر افتخاری که امیر بزرگوار ما طی کردند را ادامه دهیم.