پایگاه خبری تحلیلی بازی دراز ۱۵:۲۹ - ۱۴۰۵/۰۲/۱۵

هشدار جدید ایران به شرکت‌های بین‌المللی بیمه دریانوردی

بازی دراز 1404:یک منبع آگاه به تمام شرکت‌های بین‌المللی بیمه فعال در حوزه کشتیرانی، صاحبان شناورها و همچنان صاحبان بار هشدار داد که بدون هماهنگی با ایران اقدام به عبور از تنگه هرمز نکنند.

گروه اقتصادی خبرگزاری فارس؛ یک منبع آگاه خطاب به شرکت‌های بین‌المللی بیمه فعال در حوزه کشتیرانی، صاحبان شناورها و همچنان صاحبان بار اعلام کرد: مراقبت کنید که هزینه پست‌ها و اظهارنظرهای آمریکایی‌ها از جیب شما پرداخت نشود.

این مقام مطلع تاکید کرد: تنها مسیرهای تعیین شده توسط کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران در تنگه هرمز قابل بهره‌برداری است و جمهوری اسلامی ایران هیچ مسئولیتی در قبال تامین امنیت تردد در سایر مسیرها ندارد.

این مقام مسئول با اشاره به محدوده جدید تعیین شده توسط سپاه پاسداران برای کنترل تنگه هرمز شامل خط ام‌القیوین به انتهای جزیره قشم و خط کلبا تا بندر جاسک اظهار داشت: مسئولیت امنیت کشتی‌هایی که مجوز عبور از تنگه را از جمهوری اسلامی ایران اخذ نکردند، از لحظه روشن کردن موتور کشتی برای حرکت به سمت تنگه هرمز از ایران سلب خواهد شد.

وی با تاکید بر اینکه لازمه عبور از تنگه هرمز اخذ مجوز از ایران است، افزود: در صورت ایجاد مشکل برای یک کشتی در تنگه هرمز، ایجاد اختلال در تنگه و احتمال مشکلات زیست محیطی امری اجتناب ناپذیر است و ایران بهای اختلال و مشکلات محیط زیستی احتمالی را از صاحبان کشتی و بار مطالبه خواهد کرد.

ساعتی پیش رسانه انگلیسی گاردین به نقل از صاحبان کشتی اعلام کرد، هیج کشتی بدون مجوز جمهوری اسلامی ایران اقدام به تردد در محدوده تنگه هرمز نخواهد کرد.