پایگاه خبری تحلیلی بازی دراز ۱۶:۰۹ - ۱۴۰۵/۰۳/۰۲

عاصم منیر باز هم با عراقچی دیدار کرد

بازی دراز 1404:فرمانده ارتش پاکستان بعدازظهر امروز بری دومین بار در جریان حضورش در تهران با وزیر امور خارجه ایران دیدار و گفت‌وگو کرد.

گروه سیاست خارجی خبرگزاری فارس،‌ عاصم منیر فرمانده ارتش پاکستان که عصر دیروز (جمعه) اول خرداد‌ماه با استقبال اسکندر مومنی وزیر کشور وارد تهران شد و دیروز تا پاسی از شب با سیدعباس عراقچی دیدار و گفت‌وگو کرد، بعدازظهر امروز (شنبه) دوم خردادماه نیز با حضور در محل وزارت امور خارجه با رئیس دستگاه دیپلماسی ملاقات کرد.

 

عاصم منیر امروز هم با مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور و محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی دیدار و گفت‌وگو کرد.

 

 

 

براساس اعلام وزارت امور خارجه ایران، در دیدار دیشب عاصم منیر و عراقچی طرفین درباره آخرین تلاش‌ها و ابتکارات دیپلماتیک برای جلوگیری از تشدید تنش و خاتمه جنگ تحمیلی آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران، و همچنین راهکارهای تقویت صلح، ثبات و امنیت در منطقه غرب آسیا تبادل نظر کردند.

 

اسماعیل بقائی سخنگوی هیأت مذاکره کننده دیشب (جمعه) اول خردادماه در گفت‌وگویی تلویزیونی درباره سفر عاصم منیر فرمانده کل ارتش پاکستان به تهران بیان کرد: این رفت و آمدها علی رغم اینکه پرترافیک تر شده، ولی تداوم همان روند دیپلماتیک است. چند روز اخیر وزیر کشور پاکستان به تهران سفر کرده بود و غروب امروز هم عاصم منیر به تهران آمده است. این رفت و آمدها ادامه روند دیپلماتیک است و نمی‌شود گفت که ضرورتا به این معناست که ما به یک نقطه عطف یا یک وضعیت تعیین کننده‌ای رسیدیم.

عاصم منیر فرمانده ارتش پاکستان ۲۶ فروردین‌ماه نیز به تهران سفر کرده بود و در سفر اخیر عراقچی به اسلام‌آباد نیز عراقچی با وی دیدار و گفت‌وگو کرد.