پایگاه خبری تحلیلی بازی دراز ۱۳:۲۵ - ۱۴۰۵/۰۳/۰۵
مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه مطرح کرد:

اعلام جزئیات برگزاری امتحانات در تمام پایه‌های تحصیلی

بازی دراز 1404:مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با تشریح شیوه برگزاری امتحانات، گفت: آزمون‌ها در مقاطع مختلف به‌صورت توصیفی، داخلی و مدرسه‌محور برگزار می‌شود و تصمیم‌گیری درباره پایه‌های یازدهم و دوازدهم نیز به شرایط آینده موکول شده است.

سلیمان محبی در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی شبکه اطلاع‌رسانی «مرصاد»؛ با تشریح نحوه برگزاری امتحانات دانش‌آموزان استان کرمانشاه در مقاطع مختلف تحصیلی، اظهار داشت: بر اساس آخرین تصمیمات و تفویض اختیار به استان‌ها، شیوه برگزاری امتحانات در مقاطع گوناگون متفاوت بوده و متناسب با شرایط آموزشی هر پایه تنظیم شده است.

وی با اشاره به وضعیت دوره ابتدایی، افزود: در این مقطع، ارزیابی دانش‌آموزان به‌صورت کاملاً مجازی و توصیفی انجام می‌شود و معلمان با تکیه بر شناخت مستمر از عملکرد دانش‌آموزان طی سال تحصیلی، نمرات کیفی شامل سطح‌بندی‌هایی مانند «خوب» و «عالی» را ثبت می‌کنند؛ همچنین نمرات نهایی نیز به‌صورت توصیفی در خردادماه جمع‌بندی و ثبت خواهد شد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه در ادامه درباره متوسطه اول، تصریح کرد: امتحانات این دوره به‌صورت داخلی و در سطح مدارس برگزار می‌شود و هر مدرسه مسئول برگزاری آزمون برای دانش‌آموزان خود است؛ در پایه نهم نیز اگرچه طراحی سئوالات توسط دبیران همان مدرسه انجام می‌شود، اما سئوالات به‌صورت استانی تدوین و ابلاغ می‌گردد.

محبی ادامه داد: در پایه دهم نیز آزمون‌ها به شکل داخلی و در سطح مدرسه برگزار می‌شود، اما در پایه‌های یازدهم و دوازدهم بر اساس اعلام وزارت آموزش و پرورش، هنوز تصمیم نهایی اتخاذ نشده است؛ با این حال، در صورت تثبیت شرایط کشور، امتحانات این دو پایه به‌صورت نهایی و حضوری و حدود سه هفته پس از پایان آموزش‌ها برگزار خواهد شد.

پوشش کامل دانش‌آموزان و دسترسی به آموزش مجازی

وی در پاسخ به پرسشی درباره وضعیت دانش‌آموزان مناطق محروم و فاقد دسترسی مناسب به اینترنت، گفت: بیش از ۹۰ درصد دانش‌آموزان استان به شبکه شاد و امکانات آموزش مجازی دسترسی دارند و در موارد محدود نیز معلمان می‌توانند از بسترهای جایگزین مانند پیام‌رسان‌های داخلی یا حتی آموزش‌های آفلاین استفاده کنند؛ هیچ دانش‌آموزی از فرآیند آموزش و آزمون محروم نخواهد ماند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با اشاره به تمهیدات پیش‌بینی‌شده برای اختلالات احتمالی اینترنت، خاطرنشان کرد: در صورت بروز هرگونه مشکل فنی، آزمون‌ها مجدداً در زمان مناسب و با هماهنگی مدارس برگزار خواهد شد و حق دانش‌آموزان به هیچ عنوان تضییع نمی‌شود.

محبی مهم‌ترین دغدغه این نهاد را تداوم آموزش در شرایط فعلی عنوان کرد و افزود: هدف اصلی، جبران بخشی از خلأ آموزشی ایجادشده و حفظ روند یادگیری دانش‌آموزان است؛ در همین راستا، آموزش‌ها حتی به‌صورت آفلاین و بسته‌های یادگیری نیز در حال پیگیری است.

وی در پایان با اشاره به برنامه‌های آینده آموزش و پرورش استان، گفت: پروژه «مهر» از هم‌اکنون آغاز شده و با هدف ارتقای کیفیت آموزش، بهبود زیرساخت‌ها، شاداب‌سازی مدارس و آماده‌سازی برای سال تحصیلی آینده در حال اجراست تا سال تحصیلی پیش‌ رو با انسجام و کیفیت بهتری آغاز شود.