بازی دراز1404/جلسه تحلیف اعضای شورای شهرستان سرپل ذهاب با حضور فرماندار وامام جمعه و جمعی از مسئولین این شهرستان برگزار شد.
جلسه ومراسم تحلیف اعضای شورای اسلامی شهرستان سرپل ذهاب باحضور فرماندار وامام جمعه محترم واعضای شورای شهردر محل فرمانداری این شهرستان برگزار شد.
میرزامراد پیرو فرماندار شهرستان سرپل ذهاب درابتدا ضمن عرض خیر مقدم خدمت حاضرین در جلسه وتسلیت به مناسبت شهادت امام جعفر صادق(ع) گفت: واژه شورا که در اول اسم شورای شهر است حاکی از اهمیت فعالیت گروهی و انجام مشورت در اجرای اموراست که باید همه ما و به خصوص شما اعضای محترم شورای اسلامی شهر به آن واقف باشید.
وی در ادامه افزود: مشارکت پرشور مردم در انتخابت مشت محکی بود در مقابل یاوه گویان ودشمنان نظام اسلامی واین حضور حداکثری مردم ایران در انتخابات وظیفه ی همه ی مسئولین کشور ونظام را سنگین ترمی کند وما باید با همه ی توان خود در راه خدمت به مردم قدم برداریم.
پیرو در ادامه شرح دستور العمل و وظایف قانونی و ضوابط شورای شهر را ایراد نمودو گفت: به استناد قانون یک هفته بعد از تأیید باید مراسم تحلیف انجام شود که در این صورت 12/6/96 کارشورا شهر رسما آغاز می شود .
حجت اسلام والمسلمین صفدری امام جمعه شهرستان سرپل ذهاب نیز در این جلسه ضمن عرض تبریک وآرزوی توفیق متداوم وپایداربرای اعضای شورا ی شهر وهمه ی مردم گفت: فعالیت و خدمت در شورای شهر و خدمت به مردم ورسیدگی به مشکلات آنان فارق ازخشنودی و رضایت دنیوی شامل اجراخوی وخشنودی خداوند نیز می شود ودر حقیقت انجام وظیفه ی شما به خود شما برمی گردد.
وی در ادامه گفت: یادمان نرود که ما وارثان خون شهدا هستیم وهدف کلی نظام اسلامی رضایتمندی مردم است وباید همیشه رعایت عدل وانصاف سرلوحه در کارمان باشد .
در این جلسه اعضاء آقای بابلی را بعنوان رئیس سنی شورا انتخاب نمودند و علی مرادیان وکیوان عزیزی را بعنوان منشی شورا معرفی نمودند.
در پایان جلسه مراسم با قرائت سوگند نامه توسط آقای بابلی و تکرار اعضاء به پایان رسید.