بازی دراز 1404/در این دیدار که سرهنگ مسعود قنبری فرمانده سپاه ناحیه سرپل ذهاب نیز حضور داشت ،ضمن تبریک هفته بسیج گفت: تفکر بسیجی باید همواره بر مردم حاکم باشد واگر کوچکترین مشکلی پیش بیاید مردم ما با آگاهی و بصیرت در میدان حضور دارند.
وی در ادامه به وظایف یک بسیجی اشاره کرد و گفت: دشمن شناسی،بصیرت و آشنایی با تمام مسائل روز جامعه و آگاهی نسبت به توطئه های دشمنان از مهمترین وظایف یک بسیجی است.
ایشان در ادامه هدف از دیدار با امام جمعه شهرستان سرپل ذهاب را تجدید بیعت با آرمان های امام(ره) و شهدای گرانقدر عنوان کرد وافزود: دردیداری که هرچند وقت یک بار با امام جمعه شهرستان داریم در واقع هدف تلنگری است تا اهداف نظام رابه خود یادآوری کنیم .
قنبری به توصیف کلمه بسیج اشاره کرد وگفت: ب بسیج یعنی بردباری، س یعنی صلابت،ی یعنی یاوری وحرف ج آن یعنی جهاد،یک فرد بسیجی باید در برابر تمام مشکلات ایستادگی کنند وچون کوه در راه اهداف وآرمان های نظام اسلامی گام برداردونیز همواره یارو یاور مردم و ولی امر مسلمین باشد و در هرزمان که کشور نیازمند بود با تمام توان آماده جهاد باشد.
وی در ادامه افزود: ایران اسلامی بعنوان ام الغرای جهان اسلام وبسجیان بعنوان پرچمدار ولایت نوک پیکان استکبار جهانی هستند وباید همه چه خواهر وچه برادر بسیجی برای دفاع از اسلام سازماندهی شده باشیم و زیر پرچم ولایت وظیفه خطیر خود را انجام دهیم .
حجت الاسلام والمسلمین مجید صفدری امام جمعه شهرستان سرپل ذهاب نیز در ادامه این جلسه ضمن تبریک هفته بسیج به روایتی از امام صادق(ع) اشاره کرد و گفت: ایشان می فرمایند هرکس از طریق مجذوب شدن به شخصیت افرادی به دین وارد شود به واسطه همین افراد از دین خارج می شود وکسی که از طریق کتاب خدا وسنت وارد دین شود اگر کوه ها هم بجنبد اودر عقیده خود نجنبد. یعنی افراد باید اعتقادات ،تفکر ومسیر خود را متصل به افراد نکنند بلکه از روی علم، دانش ،تحقیق وکلام خداوند که شکی در آن نیست مسیر خود را انتخاب کنند .
وی در ادامه افزود: کسی که دین خود را از شخص دیگری گرفته باشد اگر آن شخص بلغزد وی نیز خواهد لغزید و اگر آن شخص دینش از بین برود دین او نیز از بین خواهد رفت. لذا بسیجیان عزیز باید با آگاهی وبصیرت کامل میسر واهداف خود را انتخاب کنند و دنباله رو اشخاص نباشند.
وی در ادامه گفت: یک بسیجی باید فکر خود را غنی کند چراکه غنی سازی فکرباعث قدرتمند شدن وی می گردد.
صفدری در ادامه به پیشینه بسیج اشار کرد وافزود: بسیج امروز اصل واساس اش یک ریشه پاک وطاهر است که ریشه در اسلام و ائمه(ع) دارد ،اسلام دین میانه روی است و ما نیز برای حضور موثر در میدان باید همواره میانه رو باشیم تا بتوانیم به اهداف از پیش تعیین شده خود برسیم.
ایشان در ادامه به وظیفه شناسی افراد اشاره کرد وگفت: اگر در جامعه هر کس وظیفه خود را بداند و تنها در حوزه ای که حضور دارد فعالیت کند بدون شک جامعه در مسیر پیشرفت گام برخواهدداشت.
امام جمعه شهرستان سرپل ذهاب در ادامه به روایتی اشاره کرد وافزود: در روایت حبیب نجار که بخاطر نهی از منکر تاسر حد مرگ مورد آزار واذیت قرار گرفت و در آن لحظه فرشته ای بر وی نازل شد وگفت که به داخل بهشت برو اما او خوشحال نگردید از وی علت ناراحتی اش را جویا شد وحبیب نجار پاسخ داد وقتی میبینم قومم نمی فهمندچرا باید خوشحال باشم؟
وی در پایان به بحث مذاکرات ایران با 1+5 اشاره کرد وگفت: تمام کشورهای حاضر در این مذاکرات فقط منافع خود را در نظر می گیرند وهیچگاه دیدگاه انسانی نداشته اند ،اما ملت ما به هیچ عنوان از خواسته های مشروع وقانونی خود دست بر نخواهد داشت.
