بازی دراز 1404/همایش خانواده و آسیب های اجتماعی با موضوع اعتیاد با همکاری اداره بهزستی ، کمیته امداد و آموزش و پرورش در محل سالن اجتماعات شهید باهنر شهرستان سرپل ذهاب با حضور جمعی از اولیاء دانش آموزان برگزار شد.
همایش خانواده و آسیب های اجتماعی با موضوع اعتیاد با همکاری اداره بهزستی ، کمیته امداد و آموزش و پرورش در محل سالن اجتماعات شهید باهنر شهرستان سرپل ذهاب با حضور جمعی از اولیاء دانش آموزان برگزار شد.
بهمن بوچانی مدیر نهاد بهزستی شهرستان سرپل ذهاب در ابتدای این همایش با اشاره به اهمیت پیشگیری از مواد مخدر در جوامع گفت : یکی از اهداف مهم برگزاری این همایش آگاه سازی والدین می باشد چرا که یکی از قشرهای پر خطر این بلای خانمان سوز در جامعه دانش آموزان هستند که آسیب ها ناگواری آنها را تحدید می کند.
در این همایش یکی از کارشناسان بنیان خانواده را در جهت حفظ سلامت و امنیت جامعه مهم و با اهمیت دانست و گفت : خانواده مهمترین و اولین هسته اجتماعی می باشد که در تمام جوامع بشری از جایگاه والایی برخوردار است و در دین مبین اسلام در روایات بسیار خانواده از اهمیت خاصی برخوردار می باشد.
وی با اشاره به مصرف مواد در بین جوانان و آسیب های ناشی از آن افزود : یکی از اهداف استکبار جهانی برای از بین بردن اساس خانواده ها و فروپاشی آن ترویج مواد مخدر و محرک های آن در بین جامعه می باشد ، تا بر اساس آن زیر بنای توسعه و پیشرفت جوامع را از بین ببرند.
ایشان ضرورت اقدامات پیشگیرانه در این زمینه را بسیار مهم و اساسی دانست و خاطر نشان شد : ما باید در همین راستا فعالیت های گروههای اجتماع محور در محله ها و سازمانهای مردم نهاد در قالب اطلاع رسانی به خانواده ها و جوانان بیشتر کنیم تا مهارت های زندگی سالم و بهتری را در اختیار والدین و فرزندان آنها قرار دهند.
