فرماندار سرپلذهاب گفت: 48 طرح عمرانی - خدماتی با 23 میلیارد و 960 میلیون ریال اعتبار در چهارمین روز از گرامیداشت دهه مبارک فجر در شهرستانهای سرپلذهاب و گیلانغرب افتتاح شد.
48 طرح خدماتی و عمرانی با اعتبار 23 میلیارد و 960 میلیون ریال با حضور فرماندار، امام جمعه و جمعی از مسئولان ادارات شهرستان سرپلذهاب به بهرهبرداری رسید.
فرماندار سرپلذهاب این طرحها را شامل اجرای طرح هادی 16 روستا با اعتبار 16 میلیارد و 460 میلیون ریال با طول 2 هزار و 500 متر مربع از اعتبارات استانی سال 90 بیان کرد.
میرزامراد پیرو افزود: همچنین 32 واحد مسکونی روستایی در روستاهای دوازده امام و نقارهکوب با هفت میلیارد و 500 میلیون ریال اعتبار به بهرهبرداری رسید.
وی دستاوردهای انقلاب اسلامی را تحسینبرانگیز دانست و تصریح کرد: استقلال کشور بزرگترین دستاورد انقلاب اسلامی بود.
پیرو با اشاره به پیروزی انقلاب اسلامی ایران به رهبری امام خمینی (ره)، اظهار داشت: امام خمینی (ره) مرجعی فرهیخته و چهرهای ملکوتی بود که با رهبری مردم غیور و پرورشیافته مکتب قرآن و اسلام، توانست حاکمیت الهی را در کشور برقرار کند.
وی ورود امام خمینی (ره) به میهن در 12 بهمن 57 را سرآغاز تحول و تغییر در جهان دانست و تصریح کرد: این رویداد مهم سیر جدیدی در مسیر انسانیت ایجاد کرد و به کشور جان دوباره بخشید و آزادگان جهان به این باور رسیدند که میتوان به آمریکا سرسپردگی نداشت.
پیرو در پایان خاطرنشان کرد: باید بهواسطه استقرار حکومت اسلامی در کشور خدا را شاکر بود و با پیروی از رهنمودهای مقام معظم رهبری و حفظ وحدت و همدلی در کشور این انقلاب و نظام را از آسیبها و خطرات دشمن مصون نگاه داریم.