پایگاه خبری تحلیلی بازی دراز
۰۸:۰۴ - ۱۳۹۱/۱۱/۱۶
اکران «زیباتر از زندگی» با حضور سردار جعفری کمیلی:افتخارم بازی در نقش یکی از ستونهای زمین است
شب گذشته سردار عزیز جعفری فرمانده کل سپاه پاسداران به همراه خانواده شهید سید حسین علم الهدی و تعدادی از فرماندهان سپاه به تماشای فیلم «زیباتر از زندگی» به کارگردانی انسیه شاه حسینی نشست.
شب گذشته سردار عزیز جعفری به همراه خانواده شهید سید حسین علم الهدی و تعدادی از فرماندهان سپاه، در باغ موزه دفاع مقدس به تماشای یکی از فیلمهای بخش مسابقه سی و یکمین جشنواره فیلم فجر نشست.
فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به همراه خانواده شهید علم الهدی از جمله برادران و خواهران شهید، همچنین سردار جزایری، معاون فرهنگی ستاد کل نیروهای مسلح و گلعلی بابایی، معاون هنری بنیاد حفظ آثار و ارزشهای دفاع مقدس، شب گذشته در سالن اجتماعات باغ موزه دفاع مقدس به دیدن فیلم «زیباتر از زندگی» آخرین ساخته انسیه شاه حسینی نشستند.
در این اکران اختصاصی که جمعی از فعالان فرهنگی و رسانهای حضور داشتند، سردار عزیز جعفری قبل از ورود به سالن مورد استقبال کارگردان و تهیه کننده «زیباتر از زندگی» قرار گرفت و گفت: همین که برای احیای ارزشهای انقلاب تلاش کردید از شما تشکر میکنم.
انسیه شاه حسینی نیز قبل از آغاز پخش فیلم به روی صحنه رفت و گفت: به محفل شهدای هویزه خوش آمدید!
وی ادامه داد: من سعادت این را نداشتم که 15 و 16 دی ماه 59 در هویزه باشم اما وقتی بعد از عملیات بیت المقدس به آن سرزمین رفتم و دیدم که در حال جستجوی پیکر شهدا هستند، به این فکر می کردم که استخوان های شهدا پیدا می شود، ولی چشم هایشان کجاست؟! همیشه در این اندیشه ام که چشم شهدا در آنجاست و همواره ما را نگاه می کنند.
شاه حسینی با اشاره به همزمانی پیش تولید و نگارش نهایی فیلم با فتنه سال88 تصریح کرد: من فیلم را برای همسن و سالهای شهید علم الهدی که او و شهدای بزرگوار مانند او را درک کردهاند، نساختهام؛ بلکه فیلمم را برای جوانانی ساختم که ندانسته تیغ به روی بسیجیان و پاسدارانی کشیده بودند که راه شهید حسین و امثال او را ادامه میدادند. من دلم برای آنها میسوخت و فیلمم را برای آنها ساختم تا صحنهای از واقعیتهای دفاع مقدس را پیش چشمشان به تصویر بکشم.
من قریب به 15 سال در این سینما هستم اما چون فیلمهای دختر پسری نمیسازم، به فیلمهای ارزشیام توجهی نکرده و حتی برای اکران هم بدترین شرایط را به ما تحمیل می کنند. یادمان باشد که صهیونیسم فرهنگی به شدت فعال است و متاسفانه عملکرد برخی نیروهای داخلی هم به این جریان کمک می کند.
حامد کمیلی بازیگر نقش شهید علم الهدی نیز پیش از اکران فیلم، پشت تریبون رفت و گفت: من افتخار می کنم که در پرونده کاریام، بازی در فیلم «زیباتر از زندگی» ثبت شد.
وی ادامه داد: این فیلم نگاه من به زندگی را تغییر داد. تهیه کننده محترم وقتی فیلمنامه را به من داد، تاکید کرد که به زیارت مزار شهید علم الهدی بروم و جوابم را آنجا ارائه کنم. وقتی برای اولین بار به هویزه رفتم، دیگر حرفی برای گفتن نداشتم.
بازیگر نقش اول «زیباتر از زندگی» تصریح کرد: من افتخار میکنم نقش کسی را بازی کردم که امروز از ستونهای زمین است. همین را بگویم که شهر هویزه هنوز از خاک این شهید و همرزمانش متنعم است.
بنابر این گزارش، پس از نمایش فیلم سردار عزیز جعفری، فرمانده کل سپاه ضمن تشکر از کارگردان، تهیه کننده و عوامل فیلم «زیباتر از زندگی» گفت: این فیلم برای 10 تا 15 روز آخر زندگی شهید علم الهدی است. یک فیلم نمیتواند همه ابعاد زندگی شهید علم الهدی را نشان بدهد و ان شا الله عوامل فیلم تلاش کنند که ابعاد دیگر زندگی آن شهید عزیز را در فیلمهای دیگری به تصویر بکشند.
حجت الاسلام علم الهدی، برادر شهید نیز ضمن تقدیر از کارگردان و عوامل فیلم «زیباتر از زندگی» گفت: من خود شاهد بودم که خانم شاه حسینی چندین سال در گرمای خوزستان، عاشقانه میآمدند و تحقیقاتشان را برای نوشتن فیلمنامه انجام میدادند. من از طرف خانواده شهید، دوام توفیقات ایشان را از خدا خواستارم.
گزارش فارس حاکیست، فیلم «زیباتر از زندگی» به کارگردانی انسیه شاه حسینی و تهیه کنندگی سید سعید سیدزاده که به روزهای پایانی زندگی شهید سید حسین علم الهدی در هویزه و عملیات نصر 7 پرداخته، محصول سازمان هنری رسانهای اوج است و امسال در رقابت بخش مسابقه سینمای ایران سی و یکمین جشنواره فیلم فجر حضور دارد.