روز به روز ، لحظه به لحظه داریم به عید نوروز ، عید باستانی و بهار و نو شدن نزدیک میشویم. هرچند در شهرستان ما آب و هوا و صحنه های بکر طبیعت نوید عید را از ماه گذشته به ما داده است و شهروندان این دیار امسال همچون سالهای گذشته عیدی زود رس را داشته اند اما در هر صورت باید خود را آماده کنیم ، آماده ی یک نو شدن و ورود به بهار طبیعت.
دلها و روح خود را پاک و از هر کینه و کدورتی خالی کنیم و همچون خانه تکانی گرد و غبار وجود خود را بزداییم.
یکی از جلوه های زیبای عید مسافرتهای نوروزی است که شهرستان ما نیز به خاطر جاذبه های طبیعی که دارد خالی از لطف نمی باشد و هر ساله شاهد صف های طویلی از ماشینها از استانهای مختلف در کنار پارکها و خیابانها هستیم.
اما مسئولان ما برای خانه تکانی فضای شهر چه اندیشیده اند؟ و چقدر خود را برای میزبانی مهمانهای نوروزی آماده کرده اند؟
دیگر نمی خواهم از شهر بی شهردار بگویم ، چرا که شهرم دیگر شهر دار دارد، دوست دارم از شهردار شهرم بپرسم در اولین عید خدمتیش در این فرصت کوتاه چه برنامه هایی دارد؟
مطمئنا همه ی شهروندان شهرم مانند من دوست دارند شهری زیبا داشته باشند و این امکان پذیر نمی شود مگر اینکه همه ی مسئولان دست در دست هم دهند و برای آباد کردن هر چه بیشتر شهر تلاش کنند.
به امید عیدی زیبا در شهری زیبا...



