پایگاه خبری تحلیلی بازی دراز ۰۷:۳۵ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۸

اجرای طرح نیابت جمعیت هلال احمر شهرستان در ایام پایان سال

بازی دراز 1404/رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان سرپل ذهاب گفت : در راستای ترویج اهداف و مآموریتهای نوع دوستانه جمعیت هلال احمر در بین عموم جامعه داوطلبان جمعیت هلال احمر شهرستان سرپلذهاب اقدام به اجرای طرح نیابت در ایام  پایان  سال نمودند .

در راستای ترویج اهداف و مآموریتهای نوع دوستانه جمعیت هلال احمر در بین عموم جامعه و کمک به خانواده های بی فرزند و سالمند و نیز پاسداشت و تکریم مقام والای شهداء و خانواده های آنان واحد داوطلبان جمعیت هلال احمر شهرستان سرپلذهاب اقدام به اجرای طرح نیابت در ایام  پایان  سال نمود.

رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان سرپل ذهاب با اعلام این خبر گفت : طرح نیابت یکی از طرحهای حوزه داوطلبان جمعیت هلال احمر است که به منظور شناسایی و کمک به سالمندان و نیازمندان اجرا می شود.

محمد مردانی افزود : در این طرح داوطلبان هلال احمر به نیابت از فرزندان معلولان و سالمندان پس از انجام مراحل قانونی و مکاتبات لازم امورات سالمندان و معلولان را انجام می دهند.

ایشان  ادامه دادند : اجرای این طرح می تواند شادابی، نشاط، طراوت، سرزندگی و معنای جاری بودن و زنده بودن را برای این قشر از جامعه محقق کرده و نقش هلال احمر را در یاری رساندن به همنوع پررنگ تر کند.

وی با بیان اینکه فعالیتهای متعددی در این طرح انجام می شود، خاطرنشان شد : کمک به سالمندان در انجام کارهای روزمره، تهیه سفره هفت سین نوروزی   ، پرستاری از سالمندان و رسیدگی به آنها از جمله فعالیتهای داوطلبان در این طرح است.

 1041 (27)