پربازدیدترین ها

سرویس: ویژه کد خبر: 110575 ۰۴:۳۰ - ۱۳۹۳/۰۲/۳۱

احیای باور های دینی و مذهبی در سخنرانی ها ومحافل اهل بیت(ع) وظیفه اصلی نهادهای فرهنگی

احیای باور های دینی و مذهبی در سخنرانی ها ومحافل اهل بیت(ع) وظیفه اصلی نهادهای فرهنگی
بازی دراز 1404/دبیر کانون مداحان سرپل ذهاب گفت:یکی از وظایف اصلی نهادهای فرهنگی زنده کردن باورهای دینی از طریق منبر ها و محافل اهل بیت(ع) است.

زرع دبیر کانون مداحان سرپل‌ذهاب  ضمن بیان مطلب فوق,افزود: با توجه به نام‌گذاری امسال از سوی رهبر معظم انقلاب(مدظله العالی) وظیفه نهادهای فرهنگی بسیارزیاد شده است لذا باید از فرصت‌ها بهترین استفاده را برد و یکی از این فرصت‌ها محافل اهل بیت(ع) و سخنرانی علماء و روحانیون است.

وی تصریح کرد: نهادی‌های فرهنگی باید با سخنرانان و مداحان هماهنگ باشند و این هماهنگی می‌تواند گام مهمی در پیشبرد اهداف فرهنگی نظام مقدس جمهوری اسلامی بردارد چرا که می‌شود با برنامه‌ریزی صحیح و حساب شده  باورهای اصیل را در سخنرانی‌ها، مداحی‌ها و حتی نشست‌های دینی و مسائل این چنینی احیا کرد.

مهراب زرع عنوان کرد:موضوع مهم حجاب و عفاف یکی از اساسی‌ترین باورهای دینی است که می‌توان در برنامه‌های مختلف به آن پرداخت لذا نباید نقش منبر و سخنرانی را در این موضوعات فرهنگی کم‌رنگ دانست چرا که انقلاب ما به واسطه محافل اهل بیت(ع) , مساجد و منبرهای علمای زمان به پیروزی رسید لذا دشمنان ما از بیشترین ترسی از ما در دل دارند خوف از منبر و سخنرانی است آنان می‌دانند کسانی بر منبر می‌نشینند و به سخنرانی می‌پردازند که خود عالم و آگاه هستند و کسانی پای منبرها می‌نشینند (مستمعین) که عاشق دین و مکتب اهل بیت (ع) هستند.

زرع در پایان توضیح داد: برخی از افراد تا بحث حجاب به میان می‌آید در این خیال هستند که حجاب یک زندان و حصار فولادین است که فرد محجبه در آن حصر شده است بلکه این‌گونه تصوراتی اشتباه است بدحجابی در حال حاضر یک معضل جدی و یک تهدید بسیار خطرناک است باید در همه اذهان، اقشار، مسئولان و هم مردم نهادینه شود.

n00017802-b