آخرین مطالب
- ■انتخاب رئیس جدید جبهه تحولخواهان انقلابی
- ■بررسی علت انفجار دانشگاه تهران توسط نهادهای تخصصی مرتبط
- ■قانون ۸ ساله هوای پاک هیچ بودجهای ندارد
- ■اسرار زامبی شدن اقتصاد اسرائیل
- ■اصلاحات؛ طیف همیشه طلبکار
- ■دستیار ترامپ: نفت ونزوئلا متعلق به آمریکاست
- ■آیا بارورسازی ابرها تاثیری در بارندگی دارد؟
- ■هدیه آسمان آذر به ایران به اندازه مصرف آب ۶۰۰ میلیون نفر
- ■حملات هوایی رژیم صهیونیستی به جنوب و شرق لبنان
- ■حملات هوایی رژیم صهیونیستی به جنوب و شرق لبنان
پربازدیدترین ها
- ■جانبازان ۷۰ درصد در سرپلذهاب تجلیل شدند
- ■راهاندازی بازارچه مرزی تیلهکو در اولویت
- ■از قهرمانان ووشو دانشجویان کشور، محمدحسین عظیمیراد و محمدرسول عسکری، استقبال شد
- ■کشتهسازی رسانهای؛ سناریوی تکراری ایران اینترنشنال
- ■قدم به قدم با قویترین سامانه برفی در ۱۰ روز آینده +نقشه
- ■چشم تهران به پاسکاری دولتی برای ساخت ورزشگاه خشک شد
- ■بازدید میدانی بخشدار دشتذهاب از محل شکستگی خط انتقال آب روستای تپه دارابخان
- ■جمعآوری دکههای غیرمجاز و ساماندهی معابر در سرپلذهاب
- ■آغاز توزیع شیر رایگان در مدارس سرپلذهاب به روایت تصویر
- ■فقه روز | برگزاری مراسم ازدواج در ایام قمر در عقرب
- ■فرماندهان زنده در دل غزه؛ فهرستی که اسرائیل نتوانسته حذف کند
- ■قیمت مکالمه و پیامک همراه افزایش یافت
- ■ضعف زیرساختها حلقه مفقوده گردشگری کرمانشاه
- ■راهکار آقای معاون وزیر برای رفع مشکلات نهاده دامی
- ■حداقل در میان خودتان یکی را قبول داشته باشید
- ■جلسه بررسی و رفع مشکل صدور سند املاک شهرک مشاغل به ریاست دادستان سرپلذهاب
- ■نشست تخصصی نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی با روحانیون سرپل ذهاب برگزار شد.
- ■فریاد خشم فرانسویها علیه سیاستهای ترامپ
- ■گروسی: بازرسیها در ایران محدود است
- ■فارس من| نفسهای دخترم فدای دود سیاه تهران شد
شهید شاخص بسیج کارمندی کشور در سال1393
بازی دراز 1404/شهید محمد رضا قلیوند در تاریخ اول تیرماه1340 درشهرستان کنگاور در خانواده مذهبی ومعتقد به دنیا آمد پس از پایان تحصیلات تا سطح دیپلم وپس از پیروزی انقلاب اسلامی با وجود سن کم به عنوان فرمانده سپاه شهرستان صحنه منصوب شد پس از مدتی برای تحصیل در آموزش وپرورش نقل مکان نمود وموفق به اخذ مدرک فوق دیپلم در رشته دینی وعربی شد همین هنگام در بیشتر عملیات ها شرکت فعال داشت.
در سال1365حکم بخشداری صحنه را دریافت کرد اما به دلیلی امتناع ورزید اما با فشار اقشار مردم ومسئولین وبا شرایط حضور همزمان در جبهه ها بالاخره سمت فرمانداری شهرستان کنگاور را پذیرفتند ایشان در سال1367 در شب عیدقربان در سمت فرمانداری جهت دفاع از پادگان ابوذر به سرپل ذهاب رفت وبه درجه رفیع شهادت نائل گردید.
فرازی از وصیت نامه شهید به همسرش
البته همسرخوبم، ممکن است با مصائبی بزرگتر وسخت تربرخورد کنی، مصائبی که کمر انسان را خم می کند ولی تو همیشه در این حالت به حضرت زینب(س) اقتدار کن، او که برادرش،فرزندانش و... را در مقابلش سر بریدند و خود آنها رابه اسیری بردند. به حضرت فاطمه(س) اقتدا کن که در سن 18 سالگی آرزوی مرگ می کند ولی همیشه از حمد وستایش خدا دست برنداشتند بالاخره خود را همیشه در کنار خانواده های داغدیده احساس کن بله همسر خوبم باید صبرکنی، به قول امام به ما امر شده که استقامت کنیم وماهم باید مطیع باشیم که انشاءا... هستیم.
روایت پیوند عرفانی با معبود از زبان پدر
محمد رضا از سن پنج سالگی تا لحظه شهادت در تمام فراز ونشیب وبحران های سیاسی ونظامی، هرگز نمازش را ترک نکرد. روزی از یک سفر طولانی وخسته کننده به منزل بازگشت، پس از استراحت مختصر واندکی پذیرایی، شب هنگام فرا رسید محمدرضا آن شب با همه خستگی هایش تا صبح به نماز ونیایش ایستاد. قیام وقعود ورکوع وسجودش به هم گره می خورد، اشک چشمانش با عطر(یارب یارب) هایش ممزوج می گشت تا اینکه مادرش تاب تحمل نیاورد وفرزندش را سفارش به استراحت فرمود محمدرضا در آن حال ملکوتی به مادر گفت: آه مادر حالی عجیب داشتم ای کاش سراغم نمی آمدی وآن حالت زیبای روحانی را از من نمی گرفتی.
روایت توجه معبود به شهید از زبان همسر
دوازده روز قبل از شهادت به اتفاق از کرمانشاه عازم کنگاور بودیم حدود نیم ساعت از راه رفته بود که ماشین خراب شد وایشان چون هوا تاریک بود ایراد ماشین را پیدا نمی کرد به همین خاطر کنار جاده ایستاد وبرای ماشین هایی که از آنجا عبور می کردند دست تکان می دادند ولی هیچ ماشینی نمی ایستاد. عاقبت خسته شدند ودر آن حال گفتند: خدایا به بندگان تو کمک زیاد کرده ام حال کمکم کن چند دقیقه بعد از دعا ناگهان یک ماشین متعلق به جبهه ایستاد و آمدند علت توقف ما را پرسیدند وپس از شرح واقعه آنها گفتند اتفاقا مکانیک جبهه هستیم وسریع ماشین را تعمیر نمودند وتا نزدیکی کنگاور همراهی نمودند واین یکی از نمونه های مستجاب الدعوه ایشان بود.